Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Már gondolkoznom kéne a...

Már gondolkoznom kéne a fiuneveken, de Mátén kívul semmi nemtetszik, és a kolléganom fia is Máté lesz aki elobb szul mint én. Mondanátok nekem pár fiunevet? Valami szépeket

Figyelt kérdés
2012. máj. 29. 11:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nekem Marcellnek fogják hívni a Kisfiamat.Először nekünk is a Máté volt a favorit,de utána megváltozott.
2012. máj. 29. 13:04
 12/17 anonim ***** válasza:
esetleg Mátyás?
2012. máj. 29. 13:13
 13/17 anonim ***** válasza:

Nekem sem tetszett semmi más fiúnév a Mátén kívül, ezrét lett a fiam Máté :o) Most szerencsére kislányt várunk, bajban voltunk/lennénk a fiú nevekkel. Igazából több is tetszik még, de a vezetéknevünkkel együtt (ami normál, gyakori név, mégis a többi olyan fura hozzá, én szeretem a vegyes hangrendű neveket) már nem tetszik.

De amúgy szép szerintem: Máté, Milán, Dániel, Roland, Csongor, Csanád, Marcell, Zétény, Vince, Bálint Hirtelen ezek jutottak az eszembe ami nálunk szóba jöhetett volna még. De egyik sem olyan kedves, mint a Máté :o)

Attól, hogy a kolleganődnek is Máté lesz, miért ne adhatnád te is? Semmi szoros kapcsolat (rokoni), mellesleg egy csomó Máté szaladgál a bölcsikben, ovikban, sulikban, játszókon stb :o))

Nekem a Filip nem tetszik, én is ismerek egy Fülöp-öt... hát, elmosolyodtam, mikor a nevét hallottam először :o)

Ja, még a Flórián is tetszik nekem, ha nem ilyen nyelvtörős a vezetéknév hozzá.

2012. máj. 29. 13:15
 14/17 anonim ***** válasza:
Olivér, Roland, Flórián, Kristóf, Marcell
2012. máj. 29. 14:48
 15/17 A kérdező kommentje:
hát igen a Máté a nyero...nemtudom...mi kulfoldon élunk, és nálunk a Filip, így írva ahogy van, elég gyakori...de a vezetéknevunk is F-el kezdosik, ezrt nemillene hozzá...ááá...én nemtudom...:-)))))...férjemnek semmi sem tetszik...elég vicces de nekem a Nimród is tetszik:-)
2012. máj. 29. 17:06
 16/17 anonim ***** válasza:
Erik Tibornak hivjak a majdnem 3 eves fiunakt. Szeptemberre varjuk az ocsit aki David Zalan lesz:)
2012. máj. 30. 05:46
 17/17 anonim ***** válasza:

Mate helyett esetleg Mark? Szerintem szep es kulfoldon is jo.Nalunk eselyes volt.

Mi ezert adtunk-adunk elsonek egy nemzetkozi nevet mert mi is kulfoldon elunk es masodiknak egy magyarosat mert vegulis magyarok vagyunk.

Esetleg amik kulfoldon is jok: Patrik,Viktor,Daniel,Simon,Peter,Benjamin,Alex,Robert,Richard,Oliver.

2012. máj. 30. 05:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!