Mit gondoltok arról a kapcsolatról, ahol az egyik fél külföldre megy dolgozni és kb.2-3 havonta jár haza, van tapasztalatotok ilyenben esetleg?
Figyelt kérdés
Pár évig fenntartható,működhet ez?2015. okt. 23. 19:31
1/23 anonim válasza:
Azt, hogy ez nem kapcsolat, az én szememben legalábbis.
2/23 anonim válasza:
Mit takar a pár év?
Én 1-1,5 évnél tovább nem tudnám ezt az állapotot fent tartani az biztos.
3/23 anonim válasza:
Mi 5 évig éltünk így együtt és nekem elég volt.
5 évig csak vágyakozni egy párkapcsolat után. Amikor haza jött a végén már idegesített mindent amit tett.
4/23 anonim válasza:
Azt mondják, a szerelem sok mindent kibír. Ha így nem működik valami, az valóban csak kapcsolat.
5/23 anonim válasza:
Nekem van tapasztalatom, de nem pont ugyanilyen távkapcsolatban. Mi közel 3,5 évig éltünk távol egymástól, mindketten egy-egy másik külföldi országban. Átlagban havonta egy hétvégére tudtunk találkozni, tehát azért sűrűbben, mint ti. Mielőtt kimentünk, 4 éve voltunk együtt, együtt is éltünk. A távkapcsolat után mindketten hazaköltöztünk, összeházasodtunk és már 4,5 éve vagyunk házasok. A távkapcsolat első hónapjaiban nagyon sokat aggódtam, hogy ennek tuti vége lesz, de nem így történt. Nagyon megerősödött a kapcsolatunk, és a végén is teljesen evidens volt mindkettőnknek, hogy összeházasodunk. Ha megint abban a helyzetben lennék, újra vállalnám a távkapcsolatot, mert szakmailag és anyagilag és tapasztalat szempontjából is mindkettőnknek nagyon sokat adott.
6/23 anonim válasza:
A szomszedom is ezt csinalta... valas lett a vege, mindketten felrekacsintottak.
7/23 anonim válasza:
Ha a kapcsolat tényleg jó, akkor semmi probléma nem lesz belöle, ha meg eleve nem stabil, akkor tényleg szétmennek. (akik meg "félrekacsintanak", azok egyébként is azt tennék, csak idö kérdése.)
8/23 anonim válasza:
Szerintem a jó kapcsolat sem kapcsolat, ha nem látod a másikat. Ennyi erővel távkapcsolatban élek Bradley Cooper-rel, csak nagyon-nagyon ritkán látjuk egymást.
9/23 anonim válasza:
Most őszintén, olyan emberek pontozgatnak itt le, akiknek semmi tapasztalatuk a kérdésben...
10/23 anonim válasza:
Szomszéd kamionos is ezt csinálja, azóta van 3 gyerekük, a feleségnek sosem kellett dolgoznia, építettek lakást, többször cseréltek már autót...ők elég jól bírják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!