Akik külföldön dolgoznak és élnek milyen gyakran járnak haza?
Európán belüli országokra gondolok.
Akinek külföldi a párja az hogyan fogadja el hogy a másik fél hazautazik időnként?
Altalaban felevente megyek par napra, de iden pl. mar 4x utaztam kulonfele okok miatt (foleg ugyintezes).
Mit kell ezen kulon elfogadni? Nalunk nem tema, hogyha kulon utazunk barhova, nem csak 'haza'.
Ahogy telik az ido egyre ritkabban
egyre jobban erezzuk magunkat itt nem vagyunk haza.
az elso idokben evente 4-6x hazamentunk msoatmar csak 1x nyaralni
de otthon annyira megdragult minden hogy inkabb tengerpartra megyunk ott koltjuk el a penzunket nem a Balatonparton ocska sos meregdraga kajara bunko kiszolgalokkal eszmeletlen draga strandbelepokkel.
Inkabb irany franciaorszag szuper finom kaja ingyenes parkolas kedves emberek ingyenes csodaszep tenger
En külföldre koltoztem a paromhoz "Svájc"
Eleinte 3havonta jartam haza mert ugye var idő kellet mig ideszoktam.
7ev elteltével már 1evben/2 évente 1x megyek csak.
Ha valami közbe jon nekem amit elkell inteznem akkor haza megyek alltalaban 2-3hetre szoktam haza menni.
Köszönöm a válaszokat!
Én már 7 hónapja nem voltam, megszeretném látogatni a szüleim de a páromnak ez nem tetszik...
Mi nem tetszik benne a párodnak?
Úgy érzi, a kapcsolatotok nem bír el akár pár hét külön élést? Vagy sokallja a költségeket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!