Észrevettétek, h akiknek nincs gyerekük azt hiszik Neked akiknek van és otthon van vele, tengernyi időd van?
Szerintem meg mindenkinek a maga dolga, ami fontos és nehéz. Amikor dolgoztam, azt mondtam, hogy milyen jó a kismamáknak,mert sok a szabadidejük, amikor kismama voltam milyen jó volt a páromnak, mert kiszabadulhatot a négy fal közül és nem kellett mást csinálnia csak dolgozni. És most nem tudom eldönteni, hogy kit irigyeljek, mert két kicsi gyerek mellett dolgozom. Most mind a kettőben benne vagyok és hidd el így még rosszabb. Az mondjuk már az én személyes problémám, hogy közben még társ nélkül is maradtam.
Szóval nem lehet igazságot tenni, de az biztos, hogy vannak emberek, akik nem tudnak mit kezdeni az idejükkel. Én amikor otthon voltam a kicsikkel reggel elindítottam a párom melóba, elvittem a nagyot óvodába, elláttam a kicsit, mostam, főztem rendet raktam, ha volt egy kis alkalmi melóm elvégeztem. Minden nap volt főtt kaja és, amikor 4-kor elmentem a nagyért jó időben lent maradtunk a játszón és csak este 6-7 között mentem haza velük. És néha megmondom őszintén igencsak fáradt voltam. Bár mondják, hogy divat manapság a kismamáknak fáradtnak lenni, hát én valóban fáradt voltam.
MOst mind a kettő jár óvodába és bölcsibe én melózni, bár már nincs párom, de házamba most is bejöhet bárki bármikor, mert rend van és van mivel megkínálnom, de ha nincs rend az se zavar. És most szinte mindig fáradt vagyok. Na ellehet ítélni, amiért én irigylem a kismamás időszakomat.
Én is így gondoltam. Utána átutazóban egy barátomnál laktam 2 hétig, neki 4 hónapos ikrei voltak.
NON-STOP FOLYAMATOS MUNKA.
Szó szerint az embernek hajmosásra nincs ideje.
Sok gyerekről álmodozó apajelöltet kereső "szinglit" szoktam hallatni, hogy mennyire nem volt ereje semmit sem csinálni egész szombaton, meg hogy azóta is teljesen fáradt és nincs kedve semmihez. No majd jön a gyerkőc oszt TÉNYLEG nem lesz ideje semmire... évekig...
Mi van??? Nekem ikreim vannak + egy nagylány.
Este 8-kor mindenki ágyban volt már 4 hónapos korukban is (most 14 hónaposak). Reggelig.
Mindenre van időm, amire szeretném...
Nem kell túldramatizálni szerintem a dolgokat.
Majd ha az ikrek mellett dolgozni is fog az ismerősöd, akkor mi lesz? Nem is fürdik? Ugyanmár...
A hajmosás a legjobb buli, látni anyát a zuhanyban, aztán zúg az az érdekes izé. Tátott szájjal nézik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!