Beleszerettem az unokatestvérembe! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
A nyáron egy hétig az unokatestvéremmel együtt a mamánknál voltunk.Rengeteg időtt töltötünk együtt és azóta is egyre gyakrabban találkozunk(nem ketten,hanem az és az én családom).Már nyáron is észrevettem,hogy túlságosan is kedves hozzám,ha elmegy mellettem megpuszil,megsimogat.Aztán mikor legközelebb találkoztunk mindíg az ölébe ültetett,ha egymás mellett fekve néztük a tv-t odahúzott magához.Folyamatosan ölelget.Egyszerűen vibrál kötünk a levegő.(Sajnos)ez nekem nagyon tetszik.
Már a szüleink is észrevették,tettek egy-egy megjegyzést. :S
Beleszerettem.Most,hogy nincs itt olyan,mintha hiányozna egy hatalmas darab belőlem.
Mi tegyek?
Egyébként 5 év korkülönbség van köztünk.Ő 18/F én 13/L.
2010. márc. 17. 15:14
31/33 anonim válasza:
Persze, miért is hagynál ki egy jó kis kefélést?
32/33 anonim válasza:
Szia.. 13 eves lany vagyok es van egy 14 eves unokatesom. Csak egy eve ismertem meg es nagyon szeretem. Be vallottam neki hogy szeretem dr visszautasitott. Aztan lett egy baratom es vegul bevallottahogy szerelmes brlem. De tavoli unokatedom nagyon...de anyu nrm engedi. Volt ido amikor jartunk de most probalunk teljrsen rokoni kapcsolatban lrnni. Nehez-nehez de elmulik... Drukkolok sorstars ;)
33/33 anonim válasza:
Egyetértek azokkal, akik helyeslik a dolgot. Itt annyiról van szó, hogy van egy fiú és egy lány, akik szeretik egymást. A korkülönbség köztetek az egyetlen, ami túl nagy kicsit, vigyázz, nehogy játszon az érzelmeiddel. (És ha történik valami, akkor ne tudjon rola senki, mert a csávó tényleg bajba kerülhet. Ha megvárnád, míg 14 éves leszel, az leget, jó lenne, ha jól tudom akkor már sokkal enyhébbek a törvények) Hol van még a gyerek kérdés? Persze, mert az teljesen normális, mikor nem családtagok járnak ilyen korban, akkor senkinek eszébe nem jut, "Na és mi lesz a neve?", ha gyereke lenne valakinek ilyen korában, az mindenképp abnormális lenne. Az utódkérdés az egyetlen tényező, ami ellenzi ezt a dolgot, és az még korántsem aktuális, szóval én mindenképp támogatom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!