Beleszerettem az unokatestvérembe! Mit tegyek?
A nyáron egy hétig az unokatestvéremmel együtt a mamánknál voltunk.Rengeteg időtt töltötünk együtt és azóta is egyre gyakrabban találkozunk(nem ketten,hanem az és az én családom).Már nyáron is észrevettem,hogy túlságosan is kedves hozzám,ha elmegy mellettem megpuszil,megsimogat.Aztán mikor legközelebb találkoztunk mindíg az ölébe ültetett,ha egymás mellett fekve néztük a tv-t odahúzott magához.Folyamatosan ölelget.Egyszerűen vibrál kötünk a levegő.(Sajnos)ez nekem nagyon tetszik.
Már a szüleink is észrevették,tettek egy-egy megjegyzést. :S
Beleszerettem.Most,hogy nincs itt olyan,mintha hiányozna egy hatalmas darab belőlem.
Mi tegyek?
Egyébként 5 év korkülönbség van köztünk.Ő 18/F én 13/L.
Felejtsd el!
Ő meg egy kanos fiatal srác, vélhetően túlfűtött érzelmekkel. Okos dolog nem lehet belőle, csak szívás.
Az én nagymamám és nagypapám első unokatestvérek,beleszerettek egymásba,és született 4 gyerekük. Nagyanyám azzal védekezik,hogy akkor régen ez teljesen normális dolog volt,hogy unokatestvérek összeházasodtak.Mondanom sem kell,hogy mind a 4 gyereknek(köztük apámnak is)egészségügyi bajaik vannak,de az orvos szerint nem biztos,hogy feltétlen a rokoni kapcsolat az oka.
Igazából ez nem normális dolog,hogy unokatestvérek szeretik egymást.Vigyázz,nehogy ODÁIG fajuljanak a dolgok...nem egészséges.Dehát egy fiatal lánynak/fiúnak hogy lehetne hatni az érzelmeire ebben a korban?
Egyébként nem olyan mint a legtöbb fiatal,nem szokott csajozni sem,komoly és kedves.
Nagyon nehéz lesz elfelejteni,ha egyáltalán megtudom tenni. :S
Szerintem még kislányként gondol rád,hisz az vagy! Felejtsd el! Pl te egy 8-9 éves rokonoddal nem ezt tennéd? Hogy babusgatnád??
A lényeg: Felejtős!!!
Bye
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!