Beleszerettem az unokatestvérembe! Mit tegyek?
A nyáron egy hétig az unokatestvéremmel együtt a mamánknál voltunk.Rengeteg időtt töltötünk együtt és azóta is egyre gyakrabban találkozunk(nem ketten,hanem az és az én családom).Már nyáron is észrevettem,hogy túlságosan is kedves hozzám,ha elmegy mellettem megpuszil,megsimogat.Aztán mikor legközelebb találkoztunk mindíg az ölébe ültetett,ha egymás mellett fekve néztük a tv-t odahúzott magához.Folyamatosan ölelget.Egyszerűen vibrál kötünk a levegő.(Sajnos)ez nekem nagyon tetszik.
Már a szüleink is észrevették,tettek egy-egy megjegyzést. :S
Beleszerettem.Most,hogy nincs itt olyan,mintha hiányozna egy hatalmas darab belőlem.
Mi tegyek?
Egyébként 5 év korkülönbség van köztünk.Ő 18/F én 13/L.
én úgy halottam, hogyha rokonnal kavarsz fertőzés a vége xD
"Doktor Haus" XD
Képzeljétek el, van egy haverom, fiú, és az unokahúgával szexel. És amikor mondtam neki, hogy ez elég beteges, és, hogy ebből semmi komoly nem lehet, csak szívás, akkor simán lenézett, hogy maradi vagyok. :S
F21
Hát, én úgy tudom hogy ezt még büntetik is, ha nem szeretnél bajt a fiúnak aki ugye már 18 (büntethető) akkor felejtsétek el egymást! 13vagy biztos hogy menni fog,még ha az elején kicsit nehéz is lesz:)
15/L
Ha már ennyire rád tapadt, akkor használd ki, és dugasd meg magad :) Én ezt tenném!
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!