Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Beleszerettem az unokatestvére...

Beleszerettem az unokatestvérembe! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A nyáron egy hétig az unokatestvéremmel együtt a mamánknál voltunk.Rengeteg időtt töltötünk együtt és azóta is egyre gyakrabban találkozunk(nem ketten,hanem az és az én családom).Már nyáron is észrevettem,hogy túlságosan is kedves hozzám,ha elmegy mellettem megpuszil,megsimogat.Aztán mikor legközelebb találkoztunk mindíg az ölébe ültetett,ha egymás mellett fekve néztük a tv-t odahúzott magához.Folyamatosan ölelget.Egyszerűen vibrál kötünk a levegő.(Sajnos)ez nekem nagyon tetszik.

Már a szüleink is észrevették,tettek egy-egy megjegyzést. :S

Beleszerettem.Most,hogy nincs itt olyan,mintha hiányozna egy hatalmas darab belőlem.

Mi tegyek?

Egyébként 5 év korkülönbség van köztünk.Ő 18/F én 13/L.

2010. márc. 17. 15:14
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%
helyesírásért bocs :D
2010. ápr. 19. 18:49
 22/33 anonim válasza:
74%

én úgy halottam, hogyha rokonnal kavarsz fertőzés a vége xD

"Doktor Haus" XD

2010. ápr. 19. 19:04
 23/33 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne bonyolódj nagyon bele.Egy életre szóló kapcsolat úgyse lehet belőle,csak a te lelked sérül-hidd el nekem-tapasztalat...
2010. ápr. 19. 19:48
 24/33 anonim ***** válasza:
Ez nem szerelem, csak a szexuális vágy így talált kifejezésre. Kerüld a találkozást, és szeress bele másvalakibe, az a legjobb orvosság.
2010. ápr. 19. 22:03
 25/33 anonim ***** válasza:

Képzeljétek el, van egy haverom, fiú, és az unokahúgával szexel. És amikor mondtam neki, hogy ez elég beteges, és, hogy ebből semmi komoly nem lehet, csak szívás, akkor simán lenézett, hogy maradi vagyok. :S

F21

2010. ápr. 20. 14:45
 26/33 anonim ***** válasza:

Hát, én úgy tudom hogy ezt még büntetik is, ha nem szeretnél bajt a fiúnak aki ugye már 18 (büntethető) akkor felejtsétek el egymást! 13vagy biztos hogy menni fog,még ha az elején kicsit nehéz is lesz:)

15/L

2010. ápr. 20. 15:50
 27/33 anonim ***** válasza:
0%

Ha már ennyire rád tapadt, akkor használd ki, és dugasd meg magad :) Én ezt tenném!

14/L

2010. ápr. 20. 17:27
 28/33 anonim ***** válasza:
Velem detto igy van....jesszus....de en nem vele nottem fel mert ok kulfoldon eltek ...es a fiu csak 1 evvel idosebb nalam...De figyu hiaba is faj....En kerulom ot amennyire csak lehet...Neked is detto ezt kell tenned...Mellesleg addig allj le mig nem hoz ez az egesz hirbe en mar abba vagyok es nem csinaltunk SEMMIT!!!! Velem is ugy volt hogy a srac folyamatosan olelgetett...egymas mellett laktunk ket kulonbozo hazban es folyton atjart...ejszakakig beszelgettunk...eszre se vettuk mennyi az ido...ez egy ordogi kor...szakadj ki belole amilyen gyorsan lehet...Sajnos idovel a testveri szeretet amit ereztem iranta szerelemme alakult....De ez bunos erzes...Azonnal irtsd ki mint egy virust....Addig allj le mig ez az egesz nem hoz hirbe..akkor aztabn veged!!!!!!!!!!!!!!!!!
2010. máj. 30. 23:44
 29/33 A kérdező kommentje:
Már szerelem...sajnos.
2010. jún. 1. 15:21
 30/33 A kérdező kommentje:
13 évesen dugassam meg magam?!
2010. jún. 1. 15:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!