Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Beleszerettem az unokatestvére...

Beleszerettem az unokatestvérembe! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A nyáron egy hétig az unokatestvéremmel együtt a mamánknál voltunk.Rengeteg időtt töltötünk együtt és azóta is egyre gyakrabban találkozunk(nem ketten,hanem az és az én családom).Már nyáron is észrevettem,hogy túlságosan is kedves hozzám,ha elmegy mellettem megpuszil,megsimogat.Aztán mikor legközelebb találkoztunk mindíg az ölébe ültetett,ha egymás mellett fekve néztük a tv-t odahúzott magához.Folyamatosan ölelget.Egyszerűen vibrál kötünk a levegő.(Sajnos)ez nekem nagyon tetszik.

Már a szüleink is észrevették,tettek egy-egy megjegyzést. :S

Beleszerettem.Most,hogy nincs itt olyan,mintha hiányozna egy hatalmas darab belőlem.

Mi tegyek?

Egyébként 5 év korkülönbség van köztünk.Ő 18/F én 13/L.

2010. márc. 17. 15:14
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
86%

Sürgősen keress másik fiút!

Egy elérhetetlen is jó! Ábrándozz filmsztárról, pl.

Vigyázz, úgy tűnik, ki akarja használni a helyzetet! Ez már pedofília.

Működnek a hormonjai és nincs normális kapcsolata.

Kerüld el és vigyázz magadra. Kihasználna téged, ez nem szerelem. Te húzod a rövidebbet.

Mellesleg őt meg büntetik. amit tesz.

2010. márc. 17. 15:27
 12/33 anonim ***** válasza:
100%
Hat, ha a szulok eszrevettek, akkor eleg furcsa, hogy nem leptek kozbe drasztikusan...En biztos felpofoznam.Ez egy elegge beteg dolog, hogy egy 18 eves pasinak nincs jobb dolga, mint a 13 eves unokatestveret az olebe ultetni, meg puszilgatni....hat, nem tudom.Szerintem mar az is gaz, ha egy 18 eves pasi egy 13 eves kislanyra hajt, de ha meg az unokatestvere is.....:-S Hacsak nem kamukerdes ez is!!De ha nem, akkor persze az a velemenyem, mint az elozoknek, hogy felejtsd el, de nagyon gyorsan.
2010. márc. 17. 15:34
 13/33 anonim ***** válasza:
100%
Az biztos, hogy betegek vagytok mindketten. Az unokatestvéred! A másik 13 évesen még kislány vagy, és nagyon gyorsad verd ki a fejedből ezt a hülyeséget.
2010. márc. 17. 15:38
 14/33 anonim válasza:
61%
Verd ki a fejedből gyorsan!Ha nem teszed,az unokatesód fogja kiverni a fejéből.....de nem a nyakán lévőből:-)))
2010. márc. 17. 15:43
 15/33 anonim ***** válasza:
100%

hahóóóóóóóóó ébresztő az unokatesó az tabu!!!

Különben az 5 év korkülönbség nem sok ha nem egy 18 éves fiúról és egy 13 kislányról van szó hanem egy 23 éves pasiról és egy 18 éves lányról

2010. márc. 17. 16:13
 16/33 anonim válasza:
100%
A családomban is volt arra példa, hogy unokatestvérek házasodtak. Ez az eset kétszer is megtörtént. Az egyikőjüknek lánya született, és esztétikailag nem vonzó ( NAGYON CSÚNYA ), a másiknak pedig fia ő pedig szellemileg sérült. Szóval felejtsd el a fiút.
2010. márc. 19. 15:03
 17/33 anonim ***** válasza:
35%

Most mért nem írja senki se hogy legyél vele hisz úgy se tart örökre?

Bezzeg ha valaki azt írja ki hogy ennyi idősen eljegyzik egymást leszólják, vagy amikor én kiírtam hogy beleszerettem egy elvált emberbe azt kaptam hogy hagyjam már magam nem tart örökké semmi se.. Akkor most ők mért ne járhatnának? Gyereket nem igen akarnak még, addig meg sok minden változhat..

2010. ápr. 19. 16:17
 18/33 anonim ***** válasza:
93%

16:17-eske

olvastad, hogy unokatesók? hogy írhatsz akkor ilyet???

Te meg kérdező inkább foglad el magad valami mással, keress hobbit vagy sportolj, de ha tanulsz inkább az se rossz.

2010. ápr. 19. 16:35
 19/33 anonim ***** válasza:
87%

énis felpofoznám!

és hogy majdnem megcsókolt..olyat kapna!

2010. ápr. 19. 16:56
 20/33 anonim ***** válasza:
37%
szerintem nem felejtős igazán nem az. szeretitek egymást és ? a homokosokat se baszogatják akkor titket meg mireföl? unokatsvérek és aztán egy fiú meg egy lány. sztem csak az ilyen régimondi embereknek van szar felfogások. nyugottan legyél a közelében. én is így voltam, nem volt köztünk non semmi. de non jóban voltunk engem is ültetett az ölébe stbb. volt h melettem aludt és nem történt semmi . enyi. nem kell itt izél ha szereted szeresd amig megteheted :D én drukkolok neked 15 csajszi ^^
2010. ápr. 19. 18:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!