Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Maradnátok 24 évesen élettársi...

Maradnátok 24 évesen élettársi kapcsolatban egy játékfüggővel? (WOW)

Figyelt kérdés

24 éves lány vagyok, borzasztóan el vagyok keseredve. A vőlegényem 34 éves ,dolgozunk mind a ketten , viszont szerintem ő játékfüggő. Van egy szamitogepes jatek, a neve WOW. Igazából amikor csak ideje van azzal játszik kozben fulhallgaton es mikrofonon beszel a "csapattarsaival".... Ekozben olyan rendetlenseg van korulotte hogy az borzaszto, es amikor elkezd jatszani azt se erdekelne ha a kosz megenne ot. Egy heten 2 szabadnapja van, ilyenkor reggel 6-24 ig jatszik. Azt mondja neki ez a kikapcsolodas. Nem jarunk sehova. Amikor a gep elott ul es szolok hozza , olyan mintha meg sem hallana :(

Ti mit tennetek a helyemben? Nem igy kepzeltem el az eletem 24 evesen....

2015. szept. 25. 22:17
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen emberek nem változnak ha jót akarsz magadnak hagyd ott.

Illetve le se kelet volna állj egy ilyennel nem h a vőlegényed legyen.Benne meg letehet volna annyi h tudja magáról h függő és nem kezd egy kapcsolatot.

Ez nem fog változni csak rosszabb lesz, te lassan meghülyülsz ő meg szét kockulja az agyát és le se sz.... téged.

Én azt mondom most pakolj össze.

Pedig néha én is játszok (PS4-en) De nem ennyit. Ez már betegség. Én pl rend és tisztaság mániás vagyok az ilyet úgy seggbe rúgnám mint állat. Az ilyenek miatt hiszik azt h minden videojátékos egy igénytelen, kövér dagadt disznó és élete sincs.

Sajnálom a barátod, de cseréld le ha jót akarsz.

2015. szept. 26. 21:38
 32/34 anonim ***** válasza:
100%
Nem sok esze van annak se aki olyannak szül,akiben már felfedezett egy számára elég nagy problémát,és azt hiszi naívan majd ő megváltoztatja,rosszabb esetben a gyerek.Szánalom.Amúgy nagyon egyszerű a képlet.Ha engem nem érdekelt a partner,akkor folyamatosan játszottam ilyen-olyan játékokat,és nem érdekelt a kommunikáció,se egyéb.Ha ezt nem vágja le valaki,no comment.
2015. szept. 27. 01:50
 33/34 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, te is egyenes ember lehetsz...inkább játszol, mint véget vess a kapcsolatnak...
2015. szept. 27. 07:22
 34/34 anonim ***** válasza:

5-6 osztályos koromban véget ért ez a játékmánia nálam, mondjuk akkor se vittem túlzásba, de azért elvoltam vele.

Azért 34 évesen még ilyesmivel szórakozzon az ember...

Szerintem jobb ha elmész, 24 vagy, holnap után 30 és értelmetlenül telt az idő...

Általában azt vettem észre az ilyen mocskokkal akik játszanak a való életben is tompák. 4-5 ember kivételével ilyen volt a gimis osztályom... Nem tudtál semmiről beszélni... Gyerek 19 évesen elvörösödött ha egy lány akart tőle kérdezni valamit... Szánalom...

2015. dec. 12. 13:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!