Maradnátok 24 évesen élettársi kapcsolatban egy játékfüggővel? (WOW)
24 éves lány vagyok, borzasztóan el vagyok keseredve. A vőlegényem 34 éves ,dolgozunk mind a ketten , viszont szerintem ő játékfüggő. Van egy szamitogepes jatek, a neve WOW. Igazából amikor csak ideje van azzal játszik kozben fulhallgaton es mikrofonon beszel a "csapattarsaival".... Ekozben olyan rendetlenseg van korulotte hogy az borzaszto, es amikor elkezd jatszani azt se erdekelne ha a kosz megenne ot. Egy heten 2 szabadnapja van, ilyenkor reggel 6-24 ig jatszik. Azt mondja neki ez a kikapcsolodas. Nem jarunk sehova. Amikor a gep elott ul es szolok hozza , olyan mintha meg sem hallana :(
Ti mit tennetek a helyemben? Nem igy kepzeltem el az eletem 24 evesen....
Ez durva... A párom szívesen játszik, de mindig figyelt hogy ne legyen fontosabb a kapcsolatunknál. Szóval visszakönyörögte magát, és egy darabig jó volt? Tőlem abban a pillanatban repült volna, hogy "visszaesik".
Ez is egy függőség, és nehéz abbahagyni, de ha nem is próbálkozik, akkor nincs miről beszélni.
"Ha tényleg függő, az betegség. Szemétség-e elhagyni valakit azért, mert beteg?"
Én simán vele maradnék a betegsége ellenére, ha PRÓBÁLNA gyógyulni. Ha keresne egy szakembert, és változni akarna, akkor teljesen támogatnám és mellette lennék. De ha lesz..ja, akkor én is.
Párom is ilyen volt, még azt is elvárta, hogy a szájába rakjam az ételt amíg játszik, hogy ne kelljen abbahagynia. Persze a szöveg az volt, hogy milyen romantikus, hogy etetem... Ez ment jódarabig, aztán elegem lett, elkezdtem élni mellette az életemet mialatt ő csak játszott. (Kondiztam, shoppingoltam, barátnőztem...). Pár hónap alatt észrevette magát, abbahagyta a játékot. De ez csak ideig-óráig tart, most már kisbabánk is van (akit harmónikus, játékmentes kapcsolatba vállaltunk) és most újra játszik, igaz éjjel, amikor a baba alszik, nem tőle veszi el az idejét.
Az biztos, ezek a játékfüggők nem változnak :( velünk se tudom mi lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!