Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Maradnátok 24 évesen élettársi...

Maradnátok 24 évesen élettársi kapcsolatban egy játékfüggővel? (WOW)

Figyelt kérdés

24 éves lány vagyok, borzasztóan el vagyok keseredve. A vőlegényem 34 éves ,dolgozunk mind a ketten , viszont szerintem ő játékfüggő. Van egy szamitogepes jatek, a neve WOW. Igazából amikor csak ideje van azzal játszik kozben fulhallgaton es mikrofonon beszel a "csapattarsaival".... Ekozben olyan rendetlenseg van korulotte hogy az borzaszto, es amikor elkezd jatszani azt se erdekelne ha a kosz megenne ot. Egy heten 2 szabadnapja van, ilyenkor reggel 6-24 ig jatszik. Azt mondja neki ez a kikapcsolodas. Nem jarunk sehova. Amikor a gep elott ul es szolok hozza , olyan mintha meg sem hallana :(

Ti mit tennetek a helyemben? Nem igy kepzeltem el az eletem 24 evesen....

2015. szept. 25. 22:17
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
97%

Ez durva... A párom szívesen játszik, de mindig figyelt hogy ne legyen fontosabb a kapcsolatunknál. Szóval visszakönyörögte magát, és egy darabig jó volt? Tőlem abban a pillanatban repült volna, hogy "visszaesik".

Ez is egy függőség, és nehéz abbahagyni, de ha nem is próbálkozik, akkor nincs miről beszélni.

2015. szept. 25. 23:30
 22/34 anonim ***** válasza:
96%
Hagyd ott. Most csak a szabadnapjain játszik, aztán olyan lesz, mint az exem, aki szabadságot vett ki, hogy játszhasson. (Velem a szabadság alatt nem találkozott, nem volt ideje.) Szintén wow...
2015. szept. 26. 07:43
 23/34 anonim ***** válasza:
0%
Ha tényleg függő, az betegség. Szemétség-e elhagyni valakit azért, mert beteg?
2015. szept. 26. 08:03
 24/34 anonim ***** válasza:
96%
Kedves utolsó, ennyi erővel ne hagyd el a drogost, ne hagyd el az agresszív alkoholistát se, mert beteg...
2015. szept. 26. 09:09
 25/34 anonim ***** válasza:
0%
Lehet ezt nektek magyarázni, ti hibátlanok vagytok mind egy szálig, ugye, kedves utolsó?
2015. szept. 26. 09:17
 26/34 anonim ***** válasza:
33%
Keress korodbeli pasit. Aki 34 évesen ennyivel fiatalabb lányra hajt rá, az nem véletlenül teszi, a vele egyidőseknek már kinyílt a csipájuk. Amíg 3 évre otthagytad, addig miért nem találtál mást? Ne szeresd ennyire...
2015. szept. 26. 11:04
 27/34 anonim ***** válasza:
95%
Nem.
2015. szept. 26. 11:33
 28/34 anonim ***** válasza:
100%
Úgy látom boldogtalan vagy mellette, és nem is reméled, hogy a helyzet változna. Kapott már esélyt, amivel nem tudott élni. Ez a helyzet csak rosszabb lesz. Biztos nem maradnék mellette.
2015. szept. 26. 12:28
 29/34 anonim ***** válasza:
100%

"Ha tényleg függő, az betegség. Szemétség-e elhagyni valakit azért, mert beteg?"

Én simán vele maradnék a betegsége ellenére, ha PRÓBÁLNA gyógyulni. Ha keresne egy szakembert, és változni akarna, akkor teljesen támogatnám és mellette lennék. De ha lesz..ja, akkor én is.

2015. szept. 26. 13:38
 30/34 anonim ***** válasza:
94%

Párom is ilyen volt, még azt is elvárta, hogy a szájába rakjam az ételt amíg játszik, hogy ne kelljen abbahagynia. Persze a szöveg az volt, hogy milyen romantikus, hogy etetem... Ez ment jódarabig, aztán elegem lett, elkezdtem élni mellette az életemet mialatt ő csak játszott. (Kondiztam, shoppingoltam, barátnőztem...). Pár hónap alatt észrevette magát, abbahagyta a játékot. De ez csak ideig-óráig tart, most már kisbabánk is van (akit harmónikus, játékmentes kapcsolatba vállaltunk) és most újra játszik, igaz éjjel, amikor a baba alszik, nem tőle veszi el az idejét.

Az biztos, ezek a játékfüggők nem változnak :( velünk se tudom mi lesz...

2015. szept. 26. 13:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!