Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Maradnátok 24 évesen élettársi...

Maradnátok 24 évesen élettársi kapcsolatban egy játékfüggővel? (WOW)

Figyelt kérdés

24 éves lány vagyok, borzasztóan el vagyok keseredve. A vőlegényem 34 éves ,dolgozunk mind a ketten , viszont szerintem ő játékfüggő. Van egy szamitogepes jatek, a neve WOW. Igazából amikor csak ideje van azzal játszik kozben fulhallgaton es mikrofonon beszel a "csapattarsaival".... Ekozben olyan rendetlenseg van korulotte hogy az borzaszto, es amikor elkezd jatszani azt se erdekelne ha a kosz megenne ot. Egy heten 2 szabadnapja van, ilyenkor reggel 6-24 ig jatszik. Azt mondja neki ez a kikapcsolodas. Nem jarunk sehova. Amikor a gep elott ul es szolok hozza , olyan mintha meg sem hallana :(

Ti mit tennetek a helyemben? Nem igy kepzeltem el az eletem 24 evesen....

2015. szept. 25. 22:17
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
Az egér kattogtatás pedig az agyamra megy, aki játszott már a játékkal tudja milyen. Sek Tv zni sem aludni nem tudok az egér kattogtatastol.
2015. szept. 25. 22:40
 12/34 anonim ***** válasza:
90%
Hagyd a fenébe! Keress valakit, aki veled játszik!
2015. szept. 25. 22:40
 13/34 anonim ***** válasza:
98%

"Mindig azt mondja hogy o igy tudja levezetni a melohelyi stresszt."

A fuggoknek mindig van valami magyarazatuk. De szerintem ezt te sem hiszed el.

2015. szept. 25. 22:41
 14/34 anonim ***** válasza:
86%
Vigyél a lakásba egy másik pasit :D Miközben azt a sz*rt nyomkodja kezdjetek el ti is játszani... XD Hátha észre veszi magát...
2015. szept. 25. 22:47
 15/34 anonim ***** válasza:
94%

Nos, te is függő vagy, ha maradsz vele.

Sok rendes, normális pasi van, akik szintén egy rendes lányt keresnek. Neked ilyen selejt pasi kell????? Első körben repíteném.......

2015. szept. 25. 22:51
 16/34 anonim ***** válasza:
90%
Legy radikalis. Egyik ilyen szabadnapjan , amikor jatszik, csabitsd el a geptol, egy kis szexizessel. Ha nem mukodik, akkor baj van. Amugy vannak jatekfuggok, es nehez oket megerteni, plane kigyogyitani.
2015. szept. 25. 22:54
 17/34 anonim ***** válasza:
62%

Kommunikálj vele játékon keresztül. :d

Ha találkozol vele, küld el a fr..cba. :d

2015. szept. 25. 22:58
 18/34 anonim ***** válasza:
12%

ELEVE 24 vagy, keress korban hozzád illőt, ne egy kivénhedt, 34 éves játék függőt.... Semmire nem becsülöd magad??????

Ne légy igénytelen, 24 vagy, mit keresel egy vén Faszon?????? Ezekkel szóba sem állok, míg nem vagyok 25.

éS TE NEKI CSICSKÁZOL??????????????

2015. szept. 25. 23:00
 19/34 anonim ***** válasza:
98%

Itt nem az a lényeg,h WOWos, hanem,h függő. A függésnek mindig súlyos okai vannak. Ha hagyná is miattad ezt a játékot, hamar lenne egy új függősége.

A stressz levezetésének vannak normális formái: sport, séta, barátok, szex, mozi...

Ha nem kér segítséget, hagyd el (márha te nem vagy társFÜGGŐ:)). Az ilyen emberek ha ideig-óráig meg is változnak, ha konfliktushelyzet adódik, rögtön visszazuhannak.

Még egy dolog. A "szeretem, de jó lenne ha megváltozna" dolgok nekem mindig bűzlenek. Logikátlan. vagy szeretem, mert olyan amilyen, vagy nem szeretem, mert nem olyan.

2015. szept. 25. 23:02
 20/34 anonim ***** válasza:
51%

Az én párom is ilyen volt, őt az apaság változtatta meg. Nem mondom, hogy már nem játszik, de jóval kevesebbet, mint régen.

De ez nem jelenti azt, hogy a te párod meg fog változni.

2015. szept. 25. 23:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!