Mi a véleményetek a nagy korkülömbségrol egy kapcsolatban? (többi lent)
A barátnőm és a párja között "csak" 19 év a korkülönbség. 8 éve vannak együtt, de az utóbbi fél-egy évben nagyon megromlott a kapcsolatuk.
A férfi 61 éves és bár nem látszik rajta, de megöregedett türelmetlen lett és faradekony, bár nem ismeri be. A barátnőm 42 éves csinos, friss és fiatalos.
Szerintem nem jó a nagy korkülönbség, de ha nektek jó hátsókerék boldogságot.
Off: külöNbség...
On: Szerintem ez már túl sok. Nálam a max 8-10, köztünk is 8 van, de nem mondanám generációs különbségnek. De a 27... nem tudom, hány évesek vagytok, de mondjuk amikor te 40 leszel, ő 67!, Ezért ez nem kevés. Ettől függetlenül, ha nektek így jó, akkor hajrá, senkinek nincs hozzá köze.
A napokban írta itt egy nő, hogy a férje vénember és válni akar, mert ő még fiatal.
Most még nem tűnik fel, de később igen
25 év korkülönbség, 4 közös gyerek, 19 év a mérlegünk.
Eleinte ágáltak ellene a szüleim, de megszerették, csak idő kérdése volt.
Van egy ismerősöm, ott 20 év a korkülönbség, ott a lány édesanyja el sem ment az esküvőjükre. Igaz, ott a pasi elég nehéz természetű.
21 év korkülönbséggel 8 évet húztunk le.
Eleinte jó volt, később megölte a különbség. Amikor ő 50+ én meg 30+, akkor nagyon eltávolodtak az igények...
Én elmondtam a szüleimnek, hogy sokkal idősebb, mint én. Először sokkot kaptak, de két héttel később oda is mentünk és végig normálisak voltak. Anyám együtt sírt velem a kapcsolat végén. Mert sírás volt, akármennyire is megkönnyebbültem, amikor végre szét tudtunk menni.
Férjhez mentem egy 4 évvel fiatalabb pasihoz. Életem legjobb döntése volt.
"de ha nektek jó hátsókerék boldogságot."
idén még nem röhögtem autocorrecten annyit, mint ezen :D (bocs, csak vicces)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!