Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a nagy...

Mi a véleményetek a nagy korkülömbségrol egy kapcsolatban? (többi lent)

Figyelt kérdés
A párom és köztem 27 év van. de nem érzem úgy,és nem is látszik rajta.A kapcsolatunk már 7 hónapja tart. (Nem házas,nincs gyereke). Mielott összejöttünk már 5 éve ismertük egymást. Szeretjük egymást,de nen tudom hogy mutassam be a szüleimnek. Ti hogy mutatnátok be? És ez szerintetek túl nagy külömbség?
2015. aug. 6. 11:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

A barátnőm és a párja között "csak" 19 év a korkülönbség. 8 éve vannak együtt, de az utóbbi fél-egy évben nagyon megromlott a kapcsolatuk.

A férfi 61 éves és bár nem látszik rajta, de megöregedett türelmetlen lett és faradekony, bár nem ismeri be. A barátnőm 42 éves csinos, friss és fiatalos.

Szerintem nem jó a nagy korkülönbség, de ha nektek jó hátsókerék boldogságot.

2015. aug. 6. 11:53
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Off: külöNbség...

On: Szerintem ez már túl sok. Nálam a max 8-10, köztünk is 8 van, de nem mondanám generációs különbségnek. De a 27... nem tudom, hány évesek vagytok, de mondjuk amikor te 40 leszel, ő 67!, Ezért ez nem kevés. Ettől függetlenül, ha nektek így jó, akkor hajrá, senkinek nincs hozzá köze.

2015. aug. 6. 11:56
 3/12 anonim ***** válasza:
83%

A napokban írta itt egy nő, hogy a férje vénember és válni akar, mert ő még fiatal.

Most még nem tűnik fel, de később igen

2015. aug. 6. 11:59
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
szerintem is ez a jellemző. ilyenkor még mesterként tekintsz rá, mert idősebb, bölcsebb, megvéd, de idővel bizony te még ragyognál, de melletted egy idős emberrel azt nem lehet és ez a kapcsolatra is rányomja a bélyegét, elhidegülés, eltérő igények.
2015. aug. 6. 12:22
 5/12 A kérdező kommentje:
Persze tudom,de nagyon szeretjük egymást. Ti hogy mondanátok el a szüleiteknek?
2015. aug. 6. 12:29
 6/12 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem három-öt év az ideális, plusz/mínusz két év maximum. De problémák kortól függetlenül adódhatnak egy kapcsolatban, minden a felek személyiségén múlik.
2015. aug. 6. 12:39
 7/12 anonim ***** válasza:
51%

25 év korkülönbség, 4 közös gyerek, 19 év a mérlegünk.

Eleinte ágáltak ellene a szüleim, de megszerették, csak idő kérdése volt.

Van egy ismerősöm, ott 20 év a korkülönbség, ott a lány édesanyja el sem ment az esküvőjükre. Igaz, ott a pasi elég nehéz természetű.

2015. aug. 6. 13:08
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

21 év korkülönbséggel 8 évet húztunk le.

Eleinte jó volt, később megölte a különbség. Amikor ő 50+ én meg 30+, akkor nagyon eltávolodtak az igények...

Én elmondtam a szüleimnek, hogy sokkal idősebb, mint én. Először sokkot kaptak, de két héttel később oda is mentünk és végig normálisak voltak. Anyám együtt sírt velem a kapcsolat végén. Mert sírás volt, akármennyire is megkönnyebbültem, amikor végre szét tudtunk menni.

Férjhez mentem egy 4 évvel fiatalabb pasihoz. Életem legjobb döntése volt.

2015. aug. 6. 13:53
 9/12 anonim ***** válasza:
korkülömbség = korkülönbség
2015. aug. 6. 14:28
 10/12 anonim ***** válasza:

"de ha nektek jó hátsókerék boldogságot."

idén még nem röhögtem autocorrecten annyit, mint ezen :D (bocs, csak vicces)

2015. aug. 7. 03:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!