Úgy érzem a férjem csúnyán atvagott. Mit csináljak most?
Van egy bankszamlaja, amiről megbeszeltuk, hogy végszükség esetén veszünk csak le, ide ment egy darabig a havi fizetése, kB fel évig, aztán Megszűnt. Érkezett rá még pár 100 e Ft, gépet adott el, vmint maszek munkáját is ide kapta, de az elég minimális volt.
Ma szóltam neki, hogy szeretnék utalni, csak 5 e forintról volt szó. Este bevallotta, hogy a bank szedett le a kocsija után, meg még habogott vmit hogy mire ment el, de már olyan ideges lettem, hogy nem is emlékszem.
Állítása szerint augusztusban fogyott le róla. Én utoljára tavaly karácsony előtt vettem le 10 e ftot, akkor még rajta volt. Majdnem egy évig úgy tudtam van megtakaritasunk. Ha rá nem kérdezek, nem tudom mikor avat be. Mi itt a megoldás? Megmondom az igazat, teljesen eldurrant az agyam. Főleg, hogy a hét elején kértem 30 e ftot, amire rá is bólintott, majd közölte, hogy már elköltötte, és inkább az enyembol intézzük a bevásárlást.
Beszélj vele higgadtan,értesd meg vele,hogy legközelebb ne legyen már ilyen vagy legalább is szólhatna.Annyit a mentségére,hogy legalább a számlákat kifizette és a műszaki tényleg nem olcsó.
És a pénzen meg ne veszekedjetek,hidd el nem éri meg.( esetleg csinálj magadnak egy számlát,amire mondjuk minden hónapban teszel valamennyi pénzt) így nem lesz ilyen probléma.
Megérkezett a Férj is😊
Akkor beszeljetek meg itt!
Minket "valaszolokat ki ne hadjatok"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!