Nektek mi a véleményetek erről a kapcsolatról?
Egy csöppet hosszú lesz, de talán így áll össze a kép.
Nos, évekkel ezelött megismerkedtem a párommal. Én pont a volt kapcsolatomból szabadultam, ő meg ismerkedett világba, hogy elfelejtsen egy nagy szerelmet. Nem vékonyan ismert meg. (kb. 80kg-os voltam).
Távkapcsolattal indult, végül összeköltöztünk, pontosítva én költöztem. Sokáig tartotta a kapcsolatot azokkal az ismerőseivel, akiket elöttem ismert meg, illetve akiket velem együtt ismert meg. Az elején minden jó volt, viszont feltünt, hogy kiszolgáltatja magát, mondván, hogy sokat dolgozik, és mivel ott lakom náluk, ennyi kitelhet tőlem. Az intim ágygyakorlataink gyorsan lecsökkentek két hetentére, végül ritkásabbá. Mellettem csajozgatott, de csak a hátam mögött. Egyszer borult a bili, miután kiderült,hogy volt alapja a féltékenykedésemnek. Megígérte, hogy változtat. Egy ideig volt is változás, legalább is azt hittem, de megint kiderült, hogy lányokkal ismerkedik.Költöztem volna a családomhoz haza, de közölték,nem vagyok szívesen látott személy. Kapott még egy esélyt. A szex már csak fél évente, évente van. Múltkor kibökte,hogy zavarja a súlyom.Amikor megismert, akkor nem zavarta. Kiderült, hogy tisztaságmániás, ami az elején nem volt jellemző, de most mindenbe bele tud kötni.
Szex nincs, ölelések, csókok nagyon ritkán vannak, de azok is egy-két percesek. Kiszolgáltatja magát, mint mindig, de én ha megemlítem, hogy nekem ez így nem jó, elkezd veszekedni,hogy értsem meg őt is, stresszel, meg miegymás. De már évek óta ezt hallgatom.
Jelenleg megint felbukkant egy lány az életében, akivel bár munkatársak,más az érdeklődési körük. Látom,hogy vele olyan szívesen elbeszélget, engem meg kizár szinte mindenből, pontosítva a szürke hétköznapokból nem. Amikor próbáltam vele erről beszélgetni, akkor megkaptam megint,hogy miért féltékenykedek, amikor próbáltam elmagyarázni, hogy engem zavar,hogy a csajjal jobban el tud beszélgetni mint velem, így a beszélgetéseiket úgy időzíti,hogy ne legyek a közelbe. A beszélgetéseikbe nem látok bele, vagy ha oda megyek a közelébe, rögtön megszakítja a beszélgetést, így azt sem tudom, hogy mi van. Látom, hogy a csaj szokta hívogatni ritkán ( havonta egyszer-kétszer) tíz percet, amikor a párom pont a munkába igyekszik. Letudta annyival, hogy probléma volt, és telefonos segítséget kért. Ajándékot készített neki, mondván,hogy a munkatársainak szokott, viszont én eddig csak azt tapasztaltam,hogy ha megkérik, akkor csinál. Próbáltam elmagyarázni, hogy ölelésre vágyom, mondtam neki,hogy nem testvéri kapcsolatot szeretnék,erre megkaptam, hogy barátnőzzek.
Minap vissza hallottam,hogy azt mesélte egy közös ismerősnek: Két nő van a világon, akit nem venne feleségül. Engem és a közös ismerőst.
Nekem viszont azt adta be, hogy nem hisz a papírokba, egy kapcsolat nem attól erős,hogy összeházasodnak.
Tény, a munkája stresszes, sok az itthoni munka is, feszült, ideges, nem tudja levezetni a stresszt.
De én is a munkába ideges vagyok, sok az itthoni munka(takarítás, mosogatás, főzés, kerti munkák, ja, és segíteni a felújításnál is, szekrények emelgetése...stb.).
Úgy érzem, hogy soha nem tekintett engem nőként, vagy talán csak a legelején, de inkább úgy érzem, hogy társ vagyok már csak a számára, egy jóbarát.
Ha lehet, kultúrált hozzászólást kérek. Tudom, hülye vagyok, de mentségemre legyen szólva nem olyan rég szállt fel a rózsaszín köd, és már jobban látok.
Rólunk: Mind a ketten 29 évesek vagyunk, nem számíthatunk a családunk segítségére. A haza költözés most nem egyszerű.
Kedves utolsó!
Végre valaki, aki nagyjából átérzi a helyzetemet. Tudom, a többieknek is igazuk van.
Aki írta, hogy 4 órát utazgassak, mint írtam, a bérletbe nem segítene. Sajnos az a hely viszont nem előlegzi meg a bérletet, utána érdeklődtem. Az első hónapba és az utolsó hónapba nincs bérlet. Az utolsót még meg tudnám oldani, de az első hónapot nem.
Jelenleg is dolgozok, viszont nem sokat keresek, ebből próbálok félre tenni. A meg tudná oldani, hogy besegít, viszont nem akar.
Eddig szó szerint rózsaszín köd volt előttem, tervezgettem, és álmodoztam, elfoglaltam magam, viszont lassan nem tudok a terveimmel ősszel-télen foglalkozni, több időm maradt, érzem, hogy bizony valami nem stimmel. Talán eddig homokba dugtam a fejem, nem tudom, de most jött az, hogy nekem ez így nem jó, talán nem olyan rég a születésnapom elmúlása okozta, az is lehet, hogy a volt osztálytársaim egymás utáni esküvői fényképeit nézegetve majd az egymásután más- más családnál születetendő gyerek képeit nézegetve ébresztett fel, hogy nem jó.
Termésetesen változtatni fogok.
Próbáltam beszélni vele nem egyszer, aminek veszekedés, pontosabban ő veszekedett velem, hogy én nem értem meg őt.
Célozgattam rá, erre megkaptam fáradt hangon, hogy ő szeret, mert ha nem szeretne, akkor nagyon sok mindent nem csinálna meg nekem. Tény, ha kitalálok valamit, vagy gondolok rá, ő megvalósítja, vagy legalább is próbálja, csak ezzel az érzelmi dologgal nem stimmel valami.
A szülei kapcsolatát figyelve, valahogy sejtem, hogy honnan vette ezt a családi modelt, ugyanis az anyja is hasonló életet él az apósom mellett, amibe engem próbál bele erőltetni, viszont nem egyszer jeleztem,hogy nekem ez nem jó.
A súllyal kapcsolatba:
Annak idején lefogytam , vékonyabb voltam, mint amikor megismert, de sajnos olyan sok minden változás nem volt.
Próbáltam szexi dolgokkal feldobni, mászkáltam az orra előtt, de a hatás elmaradt. Beszélgetni próbáltam vele izgalas dolgokról, viszont ebből a félreértés lett.
Úgy érzem magam, mintha egy 60 éves apókával élnék.Az előző kapcsolata is ezért futott szerintem zátonyra, a lányt bár nagyon szerette, de nagyon eltávolodtak egymástól, végül a csaj nem bírta tovább, és félre lépett.
"kiszolgáltatja magát"
"Mellettem csajozgatott"
"szex már csak fél évente, évente van"
"zavarja a súlyom"
"mindenbe bele tud kötni"
"Szex nincs, ölelések, csókok nagyon ritkán vannak"
"ha megemlítem, hogy nekem ez így nem jó, elkezd veszekedni"
"a csajjal jobban el tud beszélgetni mint velem"
"ha oda megyek a közelébe, rögtön megszakítja a beszélgetést"
"Két nő van a világon, akit nem venne feleségül. Engem és"
Kolonc vagy a srác nyakán és ezt ezerféle módon a tudtodra is adja minden nap. Szemét módon viselkedik, mégsem ítélem őt el, mert ezt te provokálod ki. Azt nem tudom, hogy miért nem szólít fel egyértelműen, hogy húzzál el a lakásából, ezt a takarítós-kihasználós sztorit szerintem te magad sem hiszed: évek óta ő tart el, olcsóbb lenne neki egy bejárónőt fizetni, aki előtt ráadásul nyugodtabban csajozhatna. Mondjuk előtted sem titkolózik kifejezetten... Valószínűleg sajnál téged, miatta költöztél oda, aztán ha neki is leadtad ezt a "nem mehetek haza a szüleimhez" bullshitet, akkor szánalom, vagy bűntudat miatt nem mer egész egyszerűen kidobni téged, de hogy undorodik már tőled, azt nap mint nap a tudtodra adja. Innentől kezdve nem ő aláz meg téged, hanem te teszed saját magaddal.
Miben reménykedsz? Zavarja a külsőd, untatja a belsőd, még szexre sem kellesz neki... komolyan kérdezem, mi a túróért vagy még ott? Szereted, ha bántanak? Élvezed a kiszolgáltatott, semmibevett, sajnálatból megtűrt nő szerepét? Vagy annyira lusta vagy, hogy bármit bevállalsz, csak nehogy dolgozni kelljen..?
"Aki írta, hogy 4 órát utazgassak, mint írtam, a bérletbe nem segítene. Sajnos az a hely viszont nem előlegzi meg a bérletet, utána érdeklődtem. Az első hónapba és az utolsó hónapba nincs bérlet. Az utolsót még meg tudnám oldani, de az első hónapot nem. "
És ÉVEK ALATT nem tudtál a konyhapénzből lecsípni egy bérletrevalónyit? Egyik rokonod, vagy barátod sem vesz neked karácsonyra, vagy szülinapra egyet? Hagyjad már, ez nagyon rossz kifogás, komolyan. Én megértelek, nagyon kényelmes otthon lenni, főleg ha ez a másiknak is tökéletesen megfelel, de bakker, ha ennek az az ára, hogy cserébe semmibevesz és megaláz, akkor inkább egy szar meló jó messze, mint otthon ülni és azon vergődni, hogy épp kivel kúr, mert velem már évek óta nem teszi...
figyelj te csak idejöttél sírni és hogy sajnáljuk
emeld meg a segged, szerezz pénzt és húzz el onnan a véresbe!
"Bánatomra olyan helyen élünk, olyan megyében, ahol munkalehetőség nincs, közmunka van. Ami lenne, az messze van"
Remek hír!
Akkor még véletlen sem kell majd összefutnotok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!