Mi a véleményetek erről a kapcsolatról? EZ MI?
A férfi minden nap együtt alszik a nővel, már szinte együtt élnek. Sokat költ a nőre, bevásárol neki, stb. Szex minden nap van, szinte a saját igényeit alábbhagyva a nőnek "tesz jó" önzetlenül. Állandóan védelmezi olyan módon, hogy "jajj ne oda ülj, hanem ide, mert meggyűrődik a szép ruhád", viszont sose bókol, soha nem mondja hogy " de csinos vagy", "szép vagy"...stb.
A nő mindig ölelgeti és igyekszik jó háziasszony is lenni a férfinak és szintén mindent -ágyban is- megtenni. A nő 2 hónap után kimondta, hogy "szeretlek". Mindig dicséri a férfit.
Fél éve vannak együtt, de férfi még a szeretlek szót nem mondta ki. Egyszer a nő megkérdezte, de a válasz az volt, hogy "nem szeretek ilyen kijelentéseket tenni".
MOST EZ MI?
Szeret, ez egyértelmű. Az pedig, hogy nem mondja, nem számít.
Inkább a tettek beszéljenek, mint a szó :)
Neki nem fontosak a szavak.. lehet, valamikor csúnyán megbántották, és ezért inkább ő kimutatja, és nem mondogatja..
szerintem nincs evvel semmi baj,hiszen amit leirtál, abból is lejön, hogy odafigyel, és törődik!
Kicsit eltérő személyiségek vagytok, ez annyira nem is baj, probálj meg (Vagy ha nem , akkor akkor a lány) alkalmazkodni egy picit hozzá... idővel úgyis előjön belőle a bókolás, mikor egy új fehérneműt akartok vásárolni :)
Kitartás... és ne akarj egyszerre mindent :)
Nekem az a furcsa, hogy itt mind2 fél teljesíteni, megfelelni akar a másik félnek? Nem szimplán örömmel teszik?
Ha ez így van, nekem nem tetszene :).
biztos megbántották párszor olyanok, akiket nagyon szeretett, és akiknek kimondta.
én sem mondom ki azóta ezt a szót, mióta kimondtam egyszer, és az exem sokszor mondta, de közben mégis össze-vissza csalt, elhagyott, utána való összejött 1 másik csajjal, és engem elmondott minden q-nak (ő volt az 1. és egyetlen az életemben).
azóta inkább úgy vok vele, h tettekel bizonyítom...ha meg ezt nem érzi az illető, így járt.
vlsz a párod sem a szavak embere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!