Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek mi a véleményetek...

Nektek mi a véleményetek erről a kapcsolatról?

Figyelt kérdés

Egy csöppet hosszú lesz, de talán így áll össze a kép.

Nos, évekkel ezelött megismerkedtem a párommal. Én pont a volt kapcsolatomból szabadultam, ő meg ismerkedett világba, hogy elfelejtsen egy nagy szerelmet. Nem vékonyan ismert meg. (kb. 80kg-os voltam).

Távkapcsolattal indult, végül összeköltöztünk, pontosítva én költöztem. Sokáig tartotta a kapcsolatot azokkal az ismerőseivel, akiket elöttem ismert meg, illetve akiket velem együtt ismert meg. Az elején minden jó volt, viszont feltünt, hogy kiszolgáltatja magát, mondván, hogy sokat dolgozik, és mivel ott lakom náluk, ennyi kitelhet tőlem. Az intim ágygyakorlataink gyorsan lecsökkentek két hetentére, végül ritkásabbá. Mellettem csajozgatott, de csak a hátam mögött. Egyszer borult a bili, miután kiderült,hogy volt alapja a féltékenykedésemnek. Megígérte, hogy változtat. Egy ideig volt is változás, legalább is azt hittem, de megint kiderült, hogy lányokkal ismerkedik.Költöztem volna a családomhoz haza, de közölték,nem vagyok szívesen látott személy. Kapott még egy esélyt. A szex már csak fél évente, évente van. Múltkor kibökte,hogy zavarja a súlyom.Amikor megismert, akkor nem zavarta. Kiderült, hogy tisztaságmániás, ami az elején nem volt jellemző, de most mindenbe bele tud kötni.

Szex nincs, ölelések, csókok nagyon ritkán vannak, de azok is egy-két percesek. Kiszolgáltatja magát, mint mindig, de én ha megemlítem, hogy nekem ez így nem jó, elkezd veszekedni,hogy értsem meg őt is, stresszel, meg miegymás. De már évek óta ezt hallgatom.

Jelenleg megint felbukkant egy lány az életében, akivel bár munkatársak,más az érdeklődési körük. Látom,hogy vele olyan szívesen elbeszélget, engem meg kizár szinte mindenből, pontosítva a szürke hétköznapokból nem. Amikor próbáltam vele erről beszélgetni, akkor megkaptam megint,hogy miért féltékenykedek, amikor próbáltam elmagyarázni, hogy engem zavar,hogy a csajjal jobban el tud beszélgetni mint velem, így a beszélgetéseiket úgy időzíti,hogy ne legyek a közelbe. A beszélgetéseikbe nem látok bele, vagy ha oda megyek a közelébe, rögtön megszakítja a beszélgetést, így azt sem tudom, hogy mi van. Látom, hogy a csaj szokta hívogatni ritkán ( havonta egyszer-kétszer) tíz percet, amikor a párom pont a munkába igyekszik. Letudta annyival, hogy probléma volt, és telefonos segítséget kért. Ajándékot készített neki, mondván,hogy a munkatársainak szokott, viszont én eddig csak azt tapasztaltam,hogy ha megkérik, akkor csinál. Próbáltam elmagyarázni, hogy ölelésre vágyom, mondtam neki,hogy nem testvéri kapcsolatot szeretnék,erre megkaptam, hogy barátnőzzek.

Minap vissza hallottam,hogy azt mesélte egy közös ismerősnek: Két nő van a világon, akit nem venne feleségül. Engem és a közös ismerőst.

Nekem viszont azt adta be, hogy nem hisz a papírokba, egy kapcsolat nem attól erős,hogy összeházasodnak.

Tény, a munkája stresszes, sok az itthoni munka is, feszült, ideges, nem tudja levezetni a stresszt.

De én is a munkába ideges vagyok, sok az itthoni munka(takarítás, mosogatás, főzés, kerti munkák, ja, és segíteni a felújításnál is, szekrények emelgetése...stb.).

Úgy érzem, hogy soha nem tekintett engem nőként, vagy talán csak a legelején, de inkább úgy érzem, hogy társ vagyok már csak a számára, egy jóbarát.

Ha lehet, kultúrált hozzászólást kérek. Tudom, hülye vagyok, de mentségemre legyen szólva nem olyan rég szállt fel a rózsaszín köd, és már jobban látok.

Rólunk: Mind a ketten 29 évesek vagyunk, nem számíthatunk a családunk segítségére. A haza költözés most nem egyszerű.

2015. szept. 18. 15:45
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

Felhetetoen dolgozol, szoval miert is csak a hazakoltozes vagy a vele maradas opcio?

En azonnal elcuccolnek. Lathatoan nem szeret, nyug vagy neki, masokkal ismerkedik, meg se probal javitani a kapcsolaton, inkabb mindenert teged hibaztat es mindent rad ken, mert attol jobban erzi magat a sajat boreben. Raadasul azert jott veled anno ossze, hogy felejtsen, ha lo nincs jo lesz a szamar is alapon, ez is tok vilagosan leri a viselkedesebol. Minimalis tisztelete sincs feled.

Ebben szeretnel elni? Mert nekem mar most ugy tunik, hogy az egyetlen oka, hogy meg nem leptel le az az, hogy nincs hova menned.

Feltehetoen dolgozol, nem ez a draga ember tart el.. Berelj szobat, kezdesnek! Rengeteg tarsberlet lehetoseg van, ami nem is annyira megterhelo anyagilag. Jo, nem idealis lakotarsakkal elni, de ennel ez is sokkal jobb. Aztan ha ott felre tudsz tenni, sajat lakast berelni is szoba johet. Vagy lehet, hogy akozben megismersz valakit, aki tenyleg veled akar lenni, szeretni, tisztelni es becsulni fog, akivel egyutt elhetsz, csaladot alapithatsz.. Ha ezzel az emberrel maradsz, meg se adod az eselyet ennek a lehetosegnek.

2015. szept. 18. 16:11
 12/28 A kérdező kommentje:

Bánatomra olyan helyen élünk, olyan megyében, ahol munkalehetőség nincs, közmunka van. Ami lenne, az messze van(az utazás naponta oda-vissza 4 óra, ha a buszok bevárják egymást).

Régen a párocskám kijelentette, hogy nem segít az első bérlet megvásárlásában, főleg hogy szerinte megviselne ez a sok utazás, valamint ki ügyelne a házra. Sok ismerőse van, kértem, hogy használja ki a lehetőséget, protekcióval, de a válasz az volt, hogy próbálkozott, nem ér rá, ideges...stb. Kibúzó kibúvó hátán.

Megkaptam, hogy ismerkedjek, és próbáljak így munkát találni. ( Személyesen jártam a vállalatoknál, cégeknél, boltokba, hogy mindent elvállalnék szinte. Takarítás, kézilány...stb. szinte bármit, de csak az arcomba nevettek, az elküldött önéletrajzok után csak minden 100-ra kaptam választ, hogy helyi munkavállalókat keresnek.)

Hogy miért vagyok vele? Mert hinni akartam, hogy én látom rosszul a dolgot, velem van a baj, velem hibádzik valami.Terveztem valamit, vállalkozó szerettem volna lenni, olyan dologba bele vágni, ami a környékbe ilyen lehetőség nincs, de lenne rá kereslet. Már félig minden be van szerezve minden, próbáltam rá fókuszálni, illetve a páromra,hogyha jobban igyekszem, sűrűbben próbálok takarítani,akkor talán ő sem lesz annyira ideges, talán megnyugszik, talán könnyebben ellazul, de attól tartok, hogy ez nem jön össze. Mintha fontosabb lenne minden nálam, vagy legalább is olyan lennék mintha neki, akire szinte lehet számítani.

Sajnos a családom sosem volt mellettem, mikor kellett volna. Mikor elsőnek kérdeztem tőlük, hogy mehetek e, megkaptam, hogy maradjak, mert biztosan én látom rosszul a dolgokat, birjam ki egy kicsit, amíg a család lábra nem áll.

Jelenleg tárt karokkal várnának, de félek, hogy mi van, ha én látom rosszul a dolgokat? MI van, ha ennyi idősen már nem találok normális párt magamnak? Mi van, ha nekem csak ez jutott? Próbálok derűsen látni a dolgokat, de nagyon sok energiavámpírral körülöttem nem nagyon megy.

2015. szept. 18. 16:18
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, de egy ilyen párnál az egyedüllét is jobb. Költözz haza a családodhoz, ott legalább feltehetően nyugodt környezetben leszel.
2015. szept. 18. 16:21
 14/28 A kérdező kommentje:
Annyi legyen a mentségére mondva, hogy amikor nem ideges annyira, akkor romantikusabb, akkor derűsebb, akkor jobban ölelkezőbb, kenyérre lehet kenni, viszont az a gond, hogy ezt az oldalát nem sűrűn látom, vagy ha látom is, akkor valamilyen szinten eléri, hogy bele szeressek megint egy kicsit, és utána jön a valóság, hogy bizony a hétköznap nem olyan.
2015. szept. 18. 16:21
 15/28 anonim ***** válasza:
66%
29 éves egyébként manapság fiatal, nálatok vidéken nem annyira, de Pesten 30 alatt alig van nő, akinek gyereke lenne, változott már a világ, nem vagy vénkisassszony ennyi idősen. Én 27 évesen mentem férjhez és én voltam az első a barátnőim közül, aki feleség lett, férjem csak 25 éves volt, hát az már igazi csodaszámba ment, hogy valaki ilyen fiatalon nősüljön, pedig ha belegondolok egy 25 éves is normál felnőtt férfi, csak valahogy most nagyon kinyúlt a gyerekkor, kamaszkor, a párkeresés időszaka.
2015. szept. 18. 16:24
 16/28 anonim ***** válasza:
96%

szóval beköltöztetett szobalány vagy, az amúgy nem rossz meló, kérj fizetést.

ha szép, ha nem, akkor én elvennék tőle X forintot, buszra haza, és soha nem keresném

2015. szept. 18. 16:28
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

Én csak azt nem értem, hogy miért viseled el ezt évek óta. Ez nem kapcsolat. Ő éli az életét, nőzik, te meg többet takarítasz, hogy n legyen annyira ideges?

Csak azt tudom mondani, hogy ezt csak azzal lehet eljátszani, aki hagyja magát.

2015. szept. 18. 16:37
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nem nevezném kapcsolatnak. Te egy házvezetőnő vagy nála, akinek lakhatást ad cserébe. Ha jó neked, csináld. De úgy látom, nem jó. Akkor meg válts azonnal.
2015. szept. 18. 17:01
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem kapcsolat, nézz szembe a tényekkel: házvezetőnőnek tart. Nem vonzódik hozzád, nem tetszel neki, nincs szex, de még nem is szeret és tisztel, mert a hátad mögött csak nevet rajtad a haverokkal, hogy téged ugyan biztos nem venne feleségül (bárki mással már nem biztos, hogy így lenne), és pofátlanul csajozgat.

Igazából ez még csak nem is testvéri kapcsolat, mert ha szeretem a testvéremet, legalább a házimunkát megosztjuk, nem használom ki, nem hazudozok neki.

Te itt csak hitegeted magad azzal, hogy ez egy kapcsolat, mert mondjuk ki: nem tudnál boldogulni egyedül, nem tudnál megélni, nem tudnál hol lakni, teljesen kiszolgáltattad neki magad és ebből már nem tudsz, vagy nem mersz kilépni.

Ebben sajnos mi itt nem tudunk segíteni, de úgyis csak kicsit kipanaszkodtad itt magad és valószínűleg megy tovább minden a régiben, hacsak ő nem talál valaki mást és nem dob ki. Akkor meg kapkodhatsz, hova mész.

Vagy megtart, mert ez így kényelmes neki, ingyen elvégzed a házimunkát, melletted csajozik. Te meg majd szülsz neki egy-két gyereket, közben a kapcsolatotok nullára redukálódik, te az életed a gyerekeidnek szenteled, aztán ők is kirepülnek, te meg ott maradsz egyedül és akkor kapsz majd észbe, hogy ugyan hol rontottad el?

2015. szept. 18. 17:37
 20/28 anonim ***** válasza:
91%
Egyértelmű, hogy nem szeret, csak kényelmi szempontok miatt 'tart'(KI). Már rég szakítottam volna vele. De megjegyezném, te sem vagy semmi, évek óta nem dolgozol és azért nem lépsz, mert a családod nem fogad vissza. Felnőtt nő vagy, keress munkát, ha 4 órát kell utazni naponta, akkor 4 órát utazol, gyűjts össze annyi pénzt, hogy el tudj költözni.
2015. szept. 18. 18:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!