Hogy tudom rávenni Anyuékat?
"16:21 : 20-25 ezer forint. az egy LG-ért nem drága..
amugy a fele pénzt én is kitudnám fizetni sőt saját pénzböl is kitudnám, csak nem erre szeretném költeni a zsebpénzemet..."
majd veszel magadnak 20-25 ezerért telefont,ha a zsebpénzed elég lesz rá. még is mi a sz@rnak kell neked olyan drága telefon?mert ez drága.a szüleidnek legalább is,akik MEGDOLGOZNAK azért a pénzért.ha annyira ez minden vágyad,akkor kérj tőlök születésnapodra,vagy névnapra. én 20 éves vagyok,képzeld,megvagyok 25ezres telefon nélkül is. majd ha dolgozni fogsz,átgondolod 5x is,hogy mire adsz ki ennyi pénzt. ha az én gyerekem lennél,helyretennélek,az biztos.
kedves kérdező.
nekem is van egy 13éves kamaszom. ha kell neki uj telo bizony megveszi a zsebpénzéből, és örül neki h a telohasználatért nem kell fizessen havonta.
Vedd meg saját pénzből. Örülj neki, hogy van rá pénzed, és nem a rezsire megy el, mert az az idő is eljön egyszer, akkor meg majd ezt vissza fogod sírni.
10 évesen mobil... az azért kemény.
Egyébként ilyesmiket szoktak felhozni okos emberek vitákban, hogy lám, mennyivel jobban élünk, mint a kommunizmusban, akkor volt mobiltelefon? volt internet? Meg plazmatévé? Akinek van ilyen, az nyomorog...?
Hát nem volt, de nem is nagyon éhezett senki, hogy ezeket megvehesse az elkényeztetett gyerekének, hogy az felvághasson vele a haverjai előtt...
Nekem is 17 évesen lett meg az első mobilom, igaz 2002-ben, de akkor minden pénzem félreraktam, még egy csokit sem vettem. Nekem kellett a telefon, és ezért nem akartam, hogy bárki is beleadjon. Amúgy meg nem értem, hogy 2 év alatt hogyan lehet leamortizálni egy telefont, hacsak nem földhöz vagdosod.
Anyukádéknak meg igaza van, hogy ameddig telefonálni és sms- t lehet vele írni, addig jó az a telefon.
12 évesen meg a tanulással foglalkozz ne meg a divatot buzuld, hogy ami nem a legújabb az már nem jó.
Majd, ha zsebpénz vagy kereset mellett nem tetszik, amikor sok mindent kell fizetni, akkor ugrálj majd, mint valami nikkelbolha.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!