Hogy győzzem meg anyuékat hogy legyen kutyám?
Az első Hsz vagyok. Nálunk nem az első, hanem a negyedik kutya volt. Ennek már 5 éve. Egy évig sem tartotta be amit ígért a lányom. Most itt maradt a nyakunkon egy nyűg, ami házőrzőnek sem jó, egy 20 kg-os kutya. Több napra sem tudunk elmenni miatta, rengeteg kaja kell neki, tönkreteszi a kertet, takarítsuk a sz@rt utána, nem lehet láncra tenni mert az kínzás, stb...
Ennyit egy megváltozott (az akkor)17 éves állatbarát gyermekemről. Ha lennék olyan szemét, már kivágtam volna a francba, mint a legtöbben, hogy ne keserítse az életünket.
Szia!
19 éves vagyok, van egy nacskám a szobában, egyedül döntöttem el, hogy lesz, már másfél éve megvan, szeretem, szeretek vele foglalkozni, de akkor még nem gondoltam át, hogy egy cica mekkora felelősség is, előtte is volt az udvarunkban 2 cica, meg 2 kutya, de szerettem volna egyet a szobába, magam mellé, ezen kivül még esélyes volt egy kisebb fajta kutya, de macska mellett döntöttem végül.
Ez mint mostmár tudom nem volt épp jó dönttés, ugyanis ez egy olyan feladat, ami minimum 10 évre szóló feladat. Ezt megbántam már, nem mehetek el több napra sehova, mivel a cicám nem tud nélkülem élni, akkor még nem gondoltam át ezeket, h mekkora felelősség is valójában ez...
most azt mondod megváltoztáál, és tudom, hogy valójában ezt érzed, de gondolj bele, szeretnél úgy is kutyát, hogy 25 éves korodban még meglesz??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!