Hogy győzzem meg anyuékat h tarthassak hörcsögöt?
hány éves vagy?
anyukád szerintem fél attól hogy 1 hónapig még törődsz vele aztán elhanyagolod felé sem nézel aztán már csak anyud gondozza neki meg nem hiányzik még 1 gond a sok mellé
Én egyik húsvétra kaptam egy hörit,mert nagyon beteg voltam,de nem is höri volt,hanem vmi sün féle,tüskés volt a háta.Aranyos volt,csak harapott,és anyu hozott helyette egy törpehörit.Nagyon beleszeredtem,imádtam,gondoztam,mindenhova őt vittem,egy csomót fényképeztem,suli után csak vele foglalkoztam,kivittem a szabad levegőre...de elpusztult...egy törpehöri egy,egy és fél vagy kettő évig élnek..karácsonyra megint kaptam egyet,ugyanolyat,és mintha őt kaptam vna vissza,de anya vett egy kutyust,és szegény kis hörivel nem is foglalkoztam.csak a kutyussal.úgyhogy jól gondold meg; a törpehörik nagyon kevés ideig élnek,emberévben aligha számolható.végülis ha nagyon szeretnéd,mint én az elsőt,akkor beszélgess el anyukáddal.próbálj csak pozitív dolgokat mondani neki,mondd,hogy egy ismerősödnek van,és az mondta,hogy nem büdi,mutogass neki cuki képeket a hörikről,csak beleesik:P vagy gyakran olvasgass hörikkel kapcsolatos oldalakat,úgy,h a szüleid is lássák,és látni fogják a vágyakozást a hörike iránt. [ja és írd fel minden ünnepi kívánságlistádra :P]
14/L
Ezért vegyél papagájt(életkor a hullámosoknál kb.12.év)
vagy tarts pasit(pl engem)
16f
21:34 ha nagyon érdekel van barátom, de ez nem az a kategória...
am köszi a válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!