Darksky kérdése:
Miben tudom hazavinni a hörcsögöt, amit veszek?
Figyelt kérdés
Vigyem oda a ketrecet amibe majd lakik, vagy adnak ott valamit? Esetleg valami dobozba?2011. okt. 29. 17:21
1/7 anonim válasza:
ahol én vettem a hörcsögeimet ott adtak egyszer vajasdobozt, másodszor pedig műanyag dobozt. de a biztonság kedvéért vigyél egy kis dobozt hátha kifogytak vagy vmi.
2/7 anonim válasza:
Mindig tudnak adni dobozt, fel vannak rá készülve, de te is vihetsz sajátot.
3/7 anonim válasza:
én a hörcsögömet ugy hoztam haza ,hogy elötte vettünk neki aszállítódobozt!de régen meg cipősdobozba raktunk kis jukakat meg raktunk bele wc papií gurigát meg egy kis gyümit meg höritápot!aztán siettünk vele haza!
4/7 anonim válasza:
Ott adnak dobozt. De én pl. hörcsöggömböt vittem és abba tették, úgy vittem haza.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! ^^
2011. okt. 30. 12:16
6/7 anonim válasza:
Az állatkereskedésben szoktak adni kis kartondobozt amiben el lehet vinni, csak ha hideg van kabát alá tedd, nehogy megfázzon.
7/7 anonim válasza:
egy muanyag fagyis dobozt lyukasszal ki es rakjal bele forgacsot esetleg vattat mert hideg van mar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!