Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Hogy győzzem meg anyuékat h...

Hogy győzzem meg anyuékat h tarthassak hörcsögöt?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy törpehörcsögöt de anyukámék nem engedik mert azt mondják h büdös és h sokat kell takarítani meg h mivan ha kiszökik a helyéről és telasz@rja a házat... -.-" hogy győzzem meg őket?
2009. okt. 27. 21:13
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

21:44

köszi de foglalt vok :) :P

2009. okt. 27. 21:45
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Érvelj, és legyél makacs.:)

Mond el neki hogy komolyan gondolod, és tényleg szeretnél.:)Szépen olvass utána hogy kell őket tartani, így tudni fogod, hogy egyáltalán nem büdösek, hetente elég egyszer takarítani a helyüket, és olyan hely kell nekik ahonnan nem tud kiszökni.:) Vagy ketrec, vagy terrárium rácsos tetővel. Mondhatod azt is nekik hogy mennyivel könnyebb a tartásuk mint pl egy kutyának, vagy macskának, és senkit nem zavarna.. Legyél határozott és menni fog!!

És ha sikerült keress meg, én tenyésztő vagyok, és sok fajta színben vannak nálam hörik olcsón.:)

2009. okt. 27. 21:47
 13/23 anonim ***** válasza:
53%

De papagájt veszel és szakítasz a pároddal 24 órán belül!!!

Megértetted?

2009. okt. 27. 21:48
 14/23 anonim ***** válasza:
87%
bújj be a varrógép alá és sikíts! mond azt hogy addig nem hagyod abba amíg nem kapsz. egyik barátnőmnek bevált...
2009. okt. 27. 21:50
 15/23 A kérdező kommentje:

21:47 köszi :) majd beszélek a fejükkel :)

21:48 xD oké!

21:50 xD xD nincs varrógépünk :P :D

2009. okt. 27. 21:53
 16/23 anonim ***** válasza:
Am ha kell tudok kispapagájokat szerezni! van sokféle, a hullámos 1500ft /db a nimfa asszem 2000ft/db
2009. okt. 27. 22:36
 17/23 anonim ***** válasza:

Hogy ezen a varrógépesen mennyit röhögtem :D:D:D Milyen pihentagyúak vannak itt :P csak nehogy aztán kényszerzubbonyban vigyenek el, miután ezt a remek tanácsot megfogadtad! :D:D:D

Én azt hittem, fiatalabb vagy. Azért egy 16 évesnek szerintem el lehet hinni, ha azt mondja, gondozni fogja (és most bocs a jelenlevő fiatalabbaktól, köztük is vannak nagyon felelősségteljesek) Mondjuk tényleg nem élnek sokáig, állatimádó unokatesóm is megunta a höritartást kb. 3 után, mert állandóan elpusztultak... :S Esetleg tengerimalac vagy nyuszi? Az intelligensebb, és tovább is él!

Aha szóval Te árulod a papagájokat, azért javasolod annyira! :D Amúgy tényleg aranyos a papagáj, egyik barátnőmnek volt, és jó fej volt nagyon!

2009. okt. 27. 22:53
 18/23 Salx Narval ***** válasza:
Nagyon jó minőségű kamillával illatosított almok vannak,kimondottan kellemes elmenni a ketrec előtt.Én 2cm macskaalomra teszek 5-6 cm forgácsot és havonta cserélem.A macskaalomból, csak egy tenyérnyit kell eldobni az egyik sarokból ahová pisilni jár.5-600Ft egy tasak törpehörcsög eleség, az majdnem az egész életére elég,csak a zöldséget gyümölcsöt kell mellé adni.Elenyésző mennyiséget fogyaszt mindenből, szinte semmibe sem kerül a tartása.Egyszeri beruházás.Én mondjuk mindent saját magam csináltam.Ha csak forgácsot használsz, azt hetente lecseréled,az is tökéletes megoldás és teljesen szagtalan.Ha jó a mókuskerék,akkor hangtalan, csak a szöszmötölést lehet hallani.Én azt tanácsom mond el anyukádnak, hogy miket írtunk és biztos, hogy így már, nem fog tartani, ettől a pici állatkától.Sok sikert.
2009. okt. 28. 06:46
 19/23 anonim ***** válasza:

Van valami állatod,?

Mert ha nincsen , akkor ne hogy már ne engedjenek meg semmit ! Nekem sem akartak soha .. de mára van 1 tekim , sok halam , 1 törpenyuszüm , 1 törpehörim , 4 kutyám és 1 macsekom , na meg egy lovam :D

Pedig soha nem engedtek semmit , mert büdös... Mikor 18 lettem azonnal elköltöztem ... köszönhetően faternak aki vett egy házat na és most azt tartok ami csak akarok !

De ennyire nem lehetnek ilyenek !

2009. okt. 28. 08:18
 20/23 anonim ***** válasza:
08 18 egy komplett állatkert. nekünk van 2 kutya,6macska, egy rakás hal és 2 papagáj:D
2009. okt. 28. 09:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!