Hogyan tudnánk rávenni a nagyit, hogy Mikulásra, Húsvétre ne vegyen kakaós tejtáblát, kakaós tejfugra nyulat meg télapót?
Lehet, hogy addigra elfelejti. Közvetlen előtte kell neki szólni, újra. Vagy barátnővel megy, aki rábeszéli, mondjuk azzal, hogy : az én unokáim szeretik, tudod, drágám, ennek jobban fognak örülni, stb...
Vagy egyszerűen mikor odajut, azt gondolja, ezért a kicsi vacakért nem adok ki ennyit, jó lesz nekik ez a nagy, ez még így is olcsóbb, nincs ezzel semmi baj, sokan ezt veszik, biztos finom (gondolja ő). Én sem szeretem amúgy a kakaómasszásakat, én mondtam, hogy inkább semmit ne vegyenek, mert nem tudom megenni :(
Kérjetek cukorkát, gyümölcsöt, plüss Mikulást, akármit helyette... de közvetlen ünnep előtt!!!
Hagyjátok már meg neki az örömet, hogy adott ajándékot. (Az ajándékot különben sem kritizáljuk,hanem mosolyogva megköszönjük)
Ha bevonómasszásat vett,akkor tegye anyukád bele a gyümölcskenyérbe, kuglófba.
Kedves Kérdező! A nagyi vásárlási szokásait már nem fogjátok tudni megváltoztatni. Valószínűleg azért veszi a két egyforma/hasonló árú mikulás csoki közül a nagyobbat, mert úgy gondolja, hogy ez gazdaságosabb ( nem mellesleg látványosabb is, mint egy aprócska csoki ugyanannyiért) A két termék összetétele közti különbséget, szerintem ha akarná sem tudná elolvasni, mert azt nem a nagyik szeméhez méretezték.
Amúgy nem igaz, hogy ezeket nem lehet elhasználni sütikhez, mert el lehet, és semmi bajuk nem lesz tőle. Max érdemes jobb minőségű más csokival, vagy kakaóval "felturbózni".
Szerintem egy évben 2 alkalommal kibírható, hogy a nagyi nem minőségi csokit vesz. Más annak is örülne, ha volna egyáltalán egy nagyija, aki gondol ilyesmire...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!