Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit vegyek neki mikulásra?...

Mit vegyek neki mikulásra? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés
Az osztályban húztunk mikulási ajándékozáshoz neveket. Új az osztályom és pont egy olyan lányt húztam akit nem ismerek.Nagyon csendes,nem kapcsolódik be a beszélgetésekbe, mindig csak egy csajjal van.. így ötletem sincs mit vegyek neki.Annyit tudok róla hogy szereti a színes dolgokat ( mindig színes ruhákba jár, mintás táska, cipő..) szóval alapvetően egy életvidám és közvetlen csajnak tűnik..olyan kár hogy ilyen visszahúzódó:( Az ajándék max 500Ft-os lehet és mellé még kell valami amit saját kezűleg készítünk. Van valami ötletetek? 17/L
2010. nov. 27. 16:57
 1/7 anonim ***** válasza:
55%
Vegyél valami csokit és hajtogass neki vmit papírból
2010. nov. 27. 17:02
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld meg kifigyelni milyen kiegészítőket visel. Egy bizsu, színes medál vagy ilyesmi nem hiszem hogy drága. Vehetsz mellé egy csokit (mondjuk egy mikulást csak jelképesen, nem kell drága márkásat) saját készítésűre nincs ötletem...szépen becsomagolod :D
2010. nov. 27. 17:03
 3/7 anonim ***** válasza:

Saját készítésű ajándék lehet egy szép üdvözlőkártya is. Ha szépen rajzolsz akkor rajzolhatsz Te magad is, vagy nyomtatsz képet a netről.Egy szép téli kép, mellé egy szép idézet.

Nagyon kedved kis ajándék.

Esetleg kérhetnél tanácsot attól a lánytól, akivel sokat beszélget, hogy minek örülne.

2010. nov. 27. 17:12
 4/7 anonim ***** válasza:

Szerintem nézz szét bizsuboltokban, hátha találsz gyöngyből fűzött függőt, amihez, ha ügyes vagy gyöngyfűzésben, készíts neki nyakláncot, esetleg karkötőt. (hasonló szinűt, esetleg formájút: virágok stb:

[link]

Pl: valami ilyesmi... árulnak hasonló függőket, ehhez készíthetsz nyakláncot vagy karkötőt (nem muszáj ilyen tarkának lennie, elég, ha csak egy fajta gyöngyből készítetd, de az hasonlítson a függőben található színhez)

2010. nov. 27. 17:13
 5/7 anonim ***** válasza:

Saját készítésű: [link]

Vásárolt: esetleg valami szép, színes kendő? Fülbevaló, karkötő, nyaklánc, körömlakk, vagy valami más kozmetikum?

2010. nov. 27. 17:16
 6/7 anonim ***** válasza:

Saját készítésűnek ötlet: csomózott karkötő, kulcstartó. -> [link]

Vásárolnak: valami bizsu, hajráf, hajpánt, gyűrű. stb.

2010. nov. 27. 17:36
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, sokat segítettetek
2010. nov. 28. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!