Nem kaptam semmit Mikulásra. Nincs pénzünk. Most hogy kellene viselkedjek, ha a cigire van, ajándékra meg nincs?
1. Mikulás (Miklós napja) holnap van.
2. Szent Miklós a kisgyerekek védőszentje, a Mikulás a kisgyerekek ünnepe.
3. Fűtés, gáz, víz, melegvíz, internet, ágyad, életed, tanulmányaid, jövőd- felteszem -finanszírozva vannak, ezekre persze nem gondolsz. Sokaknak az sincs.
4. Le merem fogadni, ezzel az attitűddel az időd 98%-ában te vagy a nagylány/fiú (bár a hisztid alapján lány vagy), akit el kelle engedni ide meg oda, akinek pénzt kell adni, aki flitteres tangát vesz, mert az a menő, de ilyenkor átmégy haszonlesőbe, és bezzeg ilyenkror te vagy a kisgyerek, akinek csoki kell.
Segíts inkább anyunak mosogatni, hadd pihenjen.
Képzeld,én se kaptam semmit,sőt szülinapomra se kaptam semmit,mert tudom,hogy másra kell a pénz,mégse hisztizek.Fel kéne már nőni!
16/L
18:35
Ugyan így vagyok én is.Most fontosabb dolgokra kell. Ennyi.
Kérdező:nem tudom hogy kéne viselkedned, bár az biztos hogy az én szüleim előbb nekem vennének ajándékot, és csak aztán cigit. 1 dobozcigi árából már lehet venni egy kis apróságot:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!