Hogyan tudnánk rávenni a nagyit, hogy Mikulásra, Húsvétre ne vegyen kakaós tejtáblát, kakaós tejfugra nyulat meg télapót?
Figyelt kérdés
Minden évben kapunk tőle fejenként egy nagy nyulat vagy télapót, ami nem csokiból van, hanem ebből a tejmasszából, amit nem szeretünk, és anyu sem tudja felhasználni sütibe se. Mindig mondjuk, hogy inkább vegyen egy kicsi nyulat vagy egy kicsit télapót, ami csokiból van, meg is ígéri, és mégis aztán vesz egy nagyot, ami nem csoki. Pedig anyuék mondták már neki, hogy kicsit vegyen, mert az tényleg csokoládé.2011. okt. 8. 10:35
11/15 anonim válasza:
Simán el lehet sütihez használni, pl. a hivatalos kakaós tejbevonómassza sem olyan finom magában. Pedig azt direkt tortákhoz gyártják.
A mamák pedig már csak ilyenek, nagyobb, látványosabb és még olcsóbb is. Persze, h azt veszi.
12/15 anonim válasza:
Sehogy. Én a mamától minden évben olyan törölközőt kapok, ami csupa műszél és nem szívja a nedvességet. Soha nem tenném szóvá, inkább elhasználom kilépőnek.
13/15 anonim válasza:
Fel a fejjel, az idősek is nevelhetők. Pl. a nagyapám már tudja, hogy csak a Tibi csokit szeretem és már csak olyat kapok tőle. Igaz párszor el kellett mondani neki, de megjegyezte és örül, hogy őszintén örülök, ha csokit ad.
14/15 A kérdező kommentje:
Ja, és meg is szokta kérdezni, hogy milyet vegyen, akkor mi mindig mondjuk, hogy "Kicsit vegyél nagyi, mert az finomabb!", és mégis nagyot vesz.
2011. okt. 8. 11:49
15/15 anonim válasza:
Én el tudom képzelni, ahogy nagy itt áll, és nézi, beteszi kosárba a kicsi csokit, majd meglátja a nagyot, mosolyog, (elfelejti, abban a pillanatban, hogy mit mondtál), és már cseréli is. Mert ilyenek a nagyik, tényleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!