Életemben először elcsattant egy pofon a feleségem felé. Hogy engeszteljem ki?
Szerintem ne kerj bocsanatot.
Csak ad be a valopert. Sokkal konnyebb lesz, mintha egymast baszogatnatok/zsarolgatnatok.
Szia.
Hát, most, hogy leírtad, hogy mi volt az előzménye a pofonnak, szerintem ne is akard kiengesztelni!
Ez nagyon nagy gerinctelenség a részéről, hogy ilyenkor nem hogy Melléd állna, hanem pattog!
Bárki elveszítheti a munkáját bármikor!
És nem olyan egyszerű azonnal újat találni! Nagy nyomás alatt vagy, erre meg ő oktat ki?
Szerintem sem megoldás az erőszak semmire, de ugyanúgy bűnös a feleséged is, hogy így reagálta le a munkahelyed elvesztését!
Ja, és nőből vagyok!
azoknak a noknek akik ilyen ocsmany modon nyilatkoznak a sajat nemukrol nem sok onbecsulese lehet. Visszautasitom, hogy a legtobb no hulye....holgyeim nem kene ilyeneket mondani, aztan meg sirni, hogya ferfiak nem tisztelnek minket. Ugyanannyi hulye ferfi van mint hulye no.
Kerdezo, megertem, hogy borzaszto teher nehezedik a valladra, es rosszul esett, hogy a feleseged nem all ki melletted, valoban hulyen kezelte a helyzetet, de akkor sem lett volna szabad megutnod. Neked ez csak egy pofon, amit majd elfelejtesz, de egy nonek ez iszonyu nagy lelki serules. En is no vagyok, es at tudom erezni, borzaszto erzes hidd el. Probaljatok kommunikalni, de ne bantsd, mert nagyon undorito dolog visszaelni az eroddel. Attol, hogy egy pofon elcsattant, meg nem lesz vilag vege, de tobbet ne tedd.
23.33!
Igaza van.
Egy pofon még nem a világ vége!!!
Nem értem mit kell ezen háborogni!
Nem vagyunk szentek, nem kellene senkinek álszenteskedni, hogy a nők mekkora angyalok.
Bizony van hogy hisztiznek a nők, s nem értenek a szép szóból. Persze ilyenkor nem a pofon a megoldás, de legalább észhez tér az illető.
Ha szeret, úgyis meg bocsájt. Ja és nem itt kezdődik a családon belüli erőszak, meg hasonlók.
Én is nő vagyok, osztom a 'felháborító' választ író nőtársam véleményét. Egy az egyben... És mellesleg, engem soha nem ütött meg senki, az önbecsülésem pedig piszkosul a helyén van, tisztelnek, mert nem vágok le mindenért eszeveszett hisztit :) Nőies nő vagyok, csak szimplán egyenrangúnak tekintem önmagam a párommal, nem követelőzöm, nem hisztizem mert nincs rá szükségem, normális párom van és sorolhatnám... Így százszor jobban megbecsül.
Természetesen a szitut teljesen nem tudhatjuk, de az ismereteink alapján én így gondolom és kész!
Mi van itt mindenkivel?
Soha nem szolgálhat erre rá a feleséged. Neked van igazad, hogy kiakadtál, nincs joga ilyeneket mondani, ez engem is felháborít. De inkább menjetek külön, de soha nem lehet indokod megütni, megalázni. Intelligens ember ezt másképp is el tudja intézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!