Életemben először elcsattant egy pofon a feleségem felé. Hogy engeszteljem ki?
Figyelt kérdés
Elég frusztrált vagyok, néhány napja vesztettem el a munkahelyem. Miért nem érti meg, hogy másnak is van problémája nem csak Őnagyságának?2010. márc. 12. 22:53
2/21 anonim válasza:
Regen rossz, ha igy beszelsz rola... Mas is fusztralt, mas is elveszitette a munkahelyet, sot, masnak a parja sem mindig megerto (merthat Istenem, mindenki emberbol van!) de azert nem kezd el mindenki pofozkodni! Honnan legyen biztos abban, hogy nem fog ez megegyszer megtortenni?
3/21 anonim válasza:
Én megértelek. Nő létemre, én úgy látom a legtöbb nő úgy hülye ahogy van, a környezetemben is jó néhányat úgy elverném mint a lovat. Csak a ba...gatáshoz ért, problémát megoldani azt nem, hisztizik, követelőzik, ordít, magyarázatot követel, neked támad. Kérj bocsánatot, de tudatosítsd benne, hogy a kialakult helyzetért ő is hibás. Nem igaz az a tézis, hogy a nők mindent megtehetnek büntetlenül, addig provokál amíg akar, ha kap egy pofont, akkor meg ő az áldozat, aki agyonver a férje....
4/21 anonim válasza:
Most az a baj, hogy neki is volt problémája vagy hogy piszkálódott? Mert nem mindegy. Ha csak feszültség levezetése végett pofoztad fel az nem ugyanaz, mint ha magáról mert beszélni és azért. Én egyébként némileg kategórikus vagyok a témában: honnan tudja szegény, hogy legközelebb nem rugdosod össze? Hiszen valaha minden verekedős férj egy könnyed pofonnal kezdte...
5/21 anonim válasza:
Én ezt az egyet kötöttem ki: Ha egy pofont megérek aki adta csomagolhat mert abba a perce kidobom az biztos. Te is megérdemelnéd, szégyelld magad!!!!!!
6/21 A kérdező kommentje:
Persze, hogy szégyellem, de halgass végig.
Közölte, hogy egy kávét nem kapok, egy kaját nem főz, stb. amíg nincs munkám.
Tavaly újítottam fel a lakását egy valag pénzért, ő meg egy hetet nem bír ki!!!!!!
Na ezért kapta!
2010. márc. 12. 23:20
7/21 anonim válasza:
Az erőszak semmire nem megoldás és az önvédelmen kívül nincs rá elfogadható ok.
Nő se üssön férfit, de emberek vagyunk, próbáljuk megbeszélni értelmesen, ha nem megy, akkor hagyjuk, a kedélyek lenyugszanak előbb-utóbb.
8/21 anonim válasza:
Haragudj meg, vagy barmi, de ne uss!
Es amugy hogy akarsz te engesztelni es bocsanatot kerni, ha egyaltalan nem bantad meg amit tettel? (mert ugyebar ezt lehet kiolvasni a soraidbol)
9/21 anonim válasza:
úriember nem üt meg nőt. más kérdés, hogy úrinő meg ezzel nem él vissza...szóval beszéljétek ezt meg a nejeddel! ha csak minimális szinten megértőbbek, kedvesebbek lesztek egymással, megelőzhetőek a hasonló helyzetek.
10/21 A kérdező kommentje:
Egy kicsit megbántam, de tudom, hogy neki sincs igaza!
Patt!!!
2010. márc. 12. 23:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!