Hogyan engeszteljem ki a barátomat?
Komoly válaszokat kérek szépen. A hétvégén találkozni fogunk, és tegnap nagyon hisztis voltam egy félreértés miatt, amiért nagyon nagyon haragszik rám :(
22 évesek vagyunk.
A szex az alap..
Vegyél neki egy Pónit!
Viccet félre téve, ha egy hisztidtől nem bír megbocsájtani akkor neki csak ürügy kell, hogy szakíthasson mert már nem szeret. De persze lehet, hogy csak téged akar megleckéztetni mert egy kicsit túlzásba vitted a dolgokat, de ahhoz hogy rendes véleményt mondjunk kéne ismerni a részleteket...
Szerintem ne ess túlzásba, ha szépen bocsánatot kértél, akkor többet nem kell tenned. Ne akarj neki könyörögni, mert elbízza magát, hozzászokik és minden kis apróságért majd besértődik, s élvezi, hogy ki lesz nyalva utána a popója. Legyen benned büszkeség, bocsánatot kértél, értelmes ember ebből ért. Várd meg, hogy lenyugodjon és ő keressen. Tudom, nehéz, de én is most annak a levét iszom, hogy túl odaadó voltam a barátomhoz.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!