Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel engeszteljem ki a barátomat?
Figyelt kérdés
Külön buliztunk szilveszterkor, én meg smároltam valakivel . 14/L2010. jan. 1. 12:44
1/18 anonim válasza:
gratulálok! hány éves a barátod? elmondtad neki?
2/18 A kérdező kommentje:
17 . elmondtam neki.
2010. jan. 1. 12:48
3/18 anonim válasza:
Egy jo kefeles mindent megold...
4/18 anonim válasza:
szerintem sehogy.ha egyszer megtörtént többször is megfog.hagyd élni,ne vesztegesd az idejét.bocsi hogy ezt mondom de még csak 14 éves vagy,még most kezdesz élni.
5/18 anonim válasza:
és mit szólt? kicsit részletesebben leírhattad volna.szakítani akar?
6/18 anonim válasza:
Késő bánat!!!!
Ha most megcsalod mi lesz később!!
Nem volt szép dolog
7/18 anonim válasza:
Légy vele kedves kérj bocsnatot ha szerelmes vagy akkor mond el hogy ő neked a legfontosabb megbántad amit tettél!
Ha szeret megbocsájtja de nem 100%
soksikert
8/18 anonim válasza:
ó de bármibe le mertem volna fogadni, hogy most majd jönnek gyorsan nyávogni a kiskamaszok hogy ezzel meg azzal dugtam/smároltam a szilveszteri buliban és akkor most jujj mit csináljak. hát b@zmeg semmit. viseld a következményét annak amit csináltál különbenmeg úgyis tökmindegy mert 2 hét múlva már megint mással fogsz smárolni. megnyugodhatsz téged nem fog megtalálni 14 évesen az örökszerelem. ha ez nagyritkán meg is történik néhány emberrel, ők nem ilyen tefajtád.
9/18 anonim válasza:
egyetértek veled:D én a terheses kérdéseket várom XD
10/18 anonim válasza:
És minek kellett mással smárolni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!