Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha anyukám állandóan kiabál...

Ha anyukám állandóan kiabál velem és ilyenkor olyan mint egy idegbeteg, akkor feljelenthetem?

Figyelt kérdés
2015. szept. 6. 22:07
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:

"Azt mondta h akkor mi mar soha többet nem talalkozunk."

Inkább ezen gondolkodnál el. A kapcsolatotok ennek alapján már eleve halálra van ítélve. Gyerekek vagytok, a felelősséget nem tudjátok felvállalni. Ha érett férfi lenne a barátod, akkor tudná, hogy mivel kiskorú vagy, a legjobb hely számodra az otthonod, tanulnod kellene, a sulit befejezni, hogy később vidd valamire az életben. Ő meg próbálna munkát találni, ha csak Romániában sikerül, akkor ott, és közben tarthatnátok a kapcsolatot interneten, és mivel pénzt is fog keresni, időnként meg is látogathatna, nem a világ végére megy. Szerinted mi lesz belőled, ha utána mész? Sulit nem fejezed be (gondolom, nem akarsz román iskolába járni), ki fog eltartani? Vagy ott hirtelen már olyan sokat fog keresni, hogy téged is el tud tartani?

2015. szept. 14. 13:04
 22/38 anonim ***** válasza:
És még annyit: ha szakítotok (aminek jó esélye van a leírtak alapján, akkor is, ha most nem így gondolod), csak vissza kell majd jönnöd anyukádhoz, mert magadat nem tudod eltartani. Ezt gondold végig.
2015. szept. 14. 13:08
 23/38 anonim válasza:

Jaj kislány,mert az vagy, ne duzzogj!

meg fogod te még ezt köszönni majd egyszer édesanyádnak!

Nem pattogni akarok nekem 9 gyerekem van, van most is 16 évesem, és még kettő kiseb, de a nagyok akiknek már benőtt a fejelágya, sokszor mondják Anya, de jó, hogy akkor ott voltál mellettem, és nem hagytad, hogy hülyeséget csináljak!

Tehát, ne duzzogj, hanem állj neki tanulni,

és gondolkodj!

Nos az 5 lányomból már csak 1 aki 4,5 éves, a többiek mind elmúltak 18 évesek! Tehát, hidd el, nem írok hülyeséget, és a többi előttem szóló sem!

No, meg aztán majd egyszer feltehetően neked is lesz gyermeked. Neked majd akkor, amikor Ő lesz 16 éves, és szintén fel akar majd jelenteni, mert látod a hülyeséget, és féltésből nem hagyod, hogy elkövesse, és Ő írja majd egy fórumon, hogy feljelenthetem-e édesanyámat vagy is téged, mert kiabál velem??????

Hogy fog esni?

"Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a multra!"

2015. szept. 14. 23:19
 24/38 A kérdező kommentje:

Már nem akarom foljelenteni, mar ugyis minden sz@r!!! Anyamnak megmondtam hogy abba hagyom sulit, erre o: nincs csaladi pótlék=mehetsz az utcára...

innentol nekem ne mondja senki h igy meg ugy legyek halas neki, ilyen gonosz, utolso senkinel en nem is akarok tovabb elbi. Es ezt nem dühében mondta, nagyon sokszor elmondta es apukám hiaba all mellettem es hiába nem hagyná h az utcára menjek, anyám akkor is kidob. Apukám dolgozni fog akkor, úgyhogy holnap után mar nem lesz hol laknom. Fogalmam sincs h hogy lesz.

2015. szept. 15. 01:36
 25/38 anonim ***** válasza:
Mégis mire számítottál? Kiskorúként értelmes (vagy egyáltalán) állást nem kapsz, nem tanulsz, így nagykorúként is csak minimálbérre vagy közmunkára lesz esélyed, az eltartásod viszont pénzbe kerül. Anyád csak azt nem akarja, hogy egy semmirekellő útszéli legyen belőled. Én is 15 évesen léptem meg otthonról, de eszembe nem jutott volna abbahagyni a sulit. Mégis mit érnél vele? Tök jó, hogy lázadsz, tényleg f.asza dolog, de miért vagy ostoba???
2015. szept. 15. 02:34
 26/38 anonim ***** válasza:
olyan pasi aki azt mondja, hogy "ha nem tudtok találkozni mert kimegy romániába" (kiváncsi lennék mivel foglalkozik) "akkor úgyis mindegy nektek" komolyan ott hagynád az egész "családod" ?:D jéééééézus.....ha iylen emberek lettek volna a múltban kihalt volna az emberiség...régen levelet írtak egymásnak....és vártak évekig....most meg van telefon net és ezt reagálja hja akkor mindegy?:D gondolkozzál már el ezen.....
2015. szept. 15. 13:25
 27/38 anonim ***** válasza:
legalább azt írnád ausztria meg németország....vagy usa(nem vagyok usa párti, de 16 éves körökben ez most nagyon trend....pfff ) nem tudom milyen a családi helyzeted szerencsére nekem normális.....de ez a szitu ez nem normális amit írsz....nem anyukád miatt, leginkább miattad....(előző voltam)
2015. szept. 15. 13:27
 28/38 A kérdező kommentje:
Nem vok ostoba es nem lazadok, nekem penz kell, hogy kimenjek romaniaba, mar ha tenyleg kiment, mert egyesek azt mondjak, hogy csak hazudott errol amit nem hiszek, hiszen miert tette volna? Ugyis rajonnek egyszer, hogy itt van!! Viszont allitolag nem jarnak a vonatok kulfoldre a bevandorlok miatt. Ez igaz?
2015. szept. 15. 13:28
 29/38 anonim ***** válasza:
100%

"innentol nekem ne mondja senki h igy meg ugy legyek halas neki, ilyen gonosz, utolso senkinel en nem is akarok tovabb elbi"

Ezeket a mondataidat mentsd el, hogy évek múlva vissza tudd olvasni. Bár eléggé hihetetlen, hogy 16 évesen tényleg így gondolkodsz, hogy anyukádat egy gonosz, utolsó senkiházinak nevezed, mert nem támogat a hülyeségedben. GONDOLD MÁR VÉGIG, HOGY TANULÁS NÉLKÜL SEMMIRE SEM FOGOD VINNI AZ ÉLETBEN, A BARÁTOD NEM SZERET IGAZÁN, MERT SIMÁN AZT MONDJA, HOGY ELMEGY, ÉS TÖBBET NEM LÁTJÁTOK EGYMÁST!!!

Neked pénz kell - szerinted ki fog érte megdolgozni? Anyukád utolsó senkiházi, mert nem ad pénzt a hülyeségedre? Lassan ideje lenne már felnőnöd, de úgy látom, az még odébb van. Idő kell, míg rájössz, hogy nem az a szeretet, ha kedves szavakkal mondanak neked hazugságot, és az is lehet szeretet, ha idegesen a fejedhez vágják az igazságot, és nem támogatnak a rossz úton. Ebben a történetben te is és a barátod is önző. Őt nem érdekli a te jövőd, hogy magad alatt vágod a fát, ha a tanulást abbahagyod. Neki az a legkönnyebb, ha elmegy és megszakítja veled a kapcsolatot, így nem leszel kolonc a nyakán. Ha utánamész, talán egy darabig még megtűr, amíg nem talál nálad jobb partit, bár akkor is kérdéses, hogy ki fog téged eltartani. Te is önző vagy és csak a pillanatnak élsz, nem gondolod végig a jövődet, nem hallgatsz anyukádra, azokra sem, akik itt tanácsolnak. Csak annyit tudsz, hogy neked ez rossz érzés, hogy a barátod elment, és ezt meg akarod szüntetni. Hogy anyukádnak milyen rossz érzés az egész hozzáállásod, az téged nem érdekel. Pedig egyedül anyukád nem önző ebben a történetben, ő próbálna jobb belátásra bírni, ami egy ilyen kamasznál mint te, eléggé reménytelen vállalkozásnak tűnik. Talán évek múlva majd rájössz, milyen hülye voltál.

2015. szept. 15. 13:47
 30/38 anonim ***** válasza:
72%

biztos sok emberre most megvan a véleményed.....hogy nem érzik át....de 16 évesen az ilyen pasiakt hagyd.....kb azért volt veled amúgy is mert nálad aludhatott? Én tanult embernek érzem magam, folyamatosan is tanultam. És nem pazaroltam ilyen emberekre az életemet akik ki is jelentik nyíltan kb ismélen kb. " hát ennyi volt, úgyse fogunk találkozni ha nem jösz, pá" .....mit adott neked amiért neked kell?

mi az amit adott? odaadás, szeretet, törődés? lepett meg téged valaha? mióta vagytok együtt?

2015. szept. 15. 14:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!