Mit tegyek, ha anyám állandóan piszkál, mert csak fekete ruhákat hordok? 18/L
a) mond meg neki, hogy az emósok cigiznek, drogoznak, nem tanulnak, gizdák, hülye színűre festik a hajukat, és kötelezően nem örülnek semminek. Ha akarja, emós leszel, de utána nincs reklamáció!
b) menj be egy military shop-ba, öltözz fel terepszínűbe, bakanccsal. Mond meg neki, hogy anya, azt mondtad, járjak tarka ruhában. Tessék.
c) legközelebb, ha piszkál, szó nélkül vetkőzz le egy szál cipőre, és indulj el otthonról. Előtte borotváld le, mert az is fekete.
Számtalan jó ötletem van még.
Hordjál színeset.
Amúgy, majd kinövöd.
Én sem nőttem ki belőle és 43 év után már valószínűleg nem is fogok. :-)
Mondjuk az is kérdés, hogy milyen személyiség vagy. Ha egy búval b...tt keserű és nyafogó, akkor nem a fekete ruhával van a baj, akkor tényleg menj pszichológushoz.
Ha meg átlagos, normális lány, akkor ne is foglalkozz vele. Én azért hordom mert szeretem a feketét, a másik ok, hogy nincs ízlésem. A farmer + fekete pólót vagy fekete farmer + fekete felsőt nem lehet eltolni. Ha én felveszek valami színeset akkor garantáltan úgy néznék ki mint egy paradicsommadár. Nem tudom mi illik mivel, de amikor más segített és megmondta mit vegyek fel, akkor hiába néztem magam a próbafülkében, úgy éreztem az nem én vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!