A szüleim állandóan kiabálnak egymással. Mit tegyek?
Éjjel-nappal csak ordibálnak, nagyon csúnya szavakkal illetik a másikat. Anya mindig sír, én sem bírom már tovább. Bármin össze tudnak veszni és minden veszekedésük órákig tart. Most is éppen kiabálnak... Annyira félek. Egész nap sírok, már azt szeretném, hogy végre elváljanak. Félek, hogy bántani fogják egymást.
Hogyan mondjam el nekik, hogy ez nekem nem tetszik? Vagy mit tudok tenni, hogy kibéküljenek?
Hmm. Milyen igaz. Légy rossz. Nagyon rosz. Törj, zúzz, ordibálj, káromkodj. Így végül olyan eszel mint a szüleid. Nagyon hasznos tanács kedves előttem szólók.
Kérdező. A felnőttek sajnos sok esetben idióták.
Ülj le külön a szüleiddel beszélni, és mond el nekik, hogy ez így nem megy tovább. Vagy viselkednek, vagy válljanak.
Ha nem hat ez rájuk, akkor nyugodtan kezdj el pár dolgot a földhöz csapni. Akkor mikor pont ordítoznak. Ne félj nem fognak bántani. Ha mégis, akkor az iskolában mond el, mi megy otthon. Majd mikor csenget a gyámügy, vagy behívják a szüleid az iskolába elhondolkodnak, hogy jobb ha változtatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!