Anymám és nagyanyám állandóan ordibálnak egymással. Mit tegyek?
Nagymamádnak adok igazat. Már, ha nem vagytok gazdagok és csak a nagyid sóher.. akkor semmi szükség egy medencére.
Nem tudom, mit tehetnél.. szerintem semmit. Ha ilyen rossz a viszonyuk, akkor ez nem valószínű, hogy változni fog.
Az viszont gáz, hogy előttetek esnek egymás torkának.
A cca 99 medencéből, amit láttam vagy amiről tudok, csak 1 volt úgy-ahogy kihasználva, a többi csak szalmaláng lelkesedésbő keletkezett és 1-2 alkalom után vége. Az az egy is 2 év után befuccsolt.
Az okok főleg a karbantartás és a vízdíj.
Köszönöm az eddigi válaszokat, viszont valamit kihagytam, hosszú történet következik:
Anyám régóta el akar innen nagyanyámtól költözni. Vlahányszor ezt felhozza, nagyanyám azzal jön hogy ő persze csak arra volt jó hogy velem és hugommal rohangáljon meg törődjön amíg anyám dolgozott vagy a barátjánál volt. Mivel nagyanyám háza elég kicsi szerettük volna nagyanyámmal hogy építtesse ki anyám a felső szintet is szobának. Anyámnak van 4milliója össz-vissz, most építetett ide teraszt 1,2m forintért. De hallani sem akart erről hogy föntre szoba. Egyértelműen azért mert ki nem álhatja az unokatesóinkat. Pedig ők az öccsének a gyerekei. Anyám majd elmegy ami lehet 2év de 10év mulva is .Nagyanyám ilyenkor azzal jön hogy ő addigra "hál Istennek" már a mennyben lesz. Ilyen az én kedves kis családom. Mit tegyek? Ne figyeljek erre az egészre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!