Mi lesz most? Részletek lent.
Ma délelőtt a suliban elvette a tanár az ellenőrzőmet mert nem akartam visszatolni a széket és aztán visszaerőszakolt a terembe úgy h úgy húzta a kapucnimat h majdnem megfulladtam. Visszamentem és a lábammal betoltam. Amm és aztán meg elkérte az ellenőrzőmet. Megkérdeztem miért. Azt mondta:
"Mert rugdosod a széket.."
vagy vmiilyesmit mondott... már nemtom pontosan....
én megijdetem h szaktanárit ad és azt mondtam h öngyilkos leszek(mostanában sokat gondolok rá meg vágom néha az eremet + pszichológushoz járiok ma 4x megyek állítólag pszichiátriára kell feküdnöm is) erre azt mondta h mostmár felhívja a gyámügyet! sztetek mi lesz?? és h mondja el anyáéknak ezt a mai témát?
14.29. Elég sok kötelességről tanultam. Jelen eset ált.pedagógia/gyermekvédelem/pervenció témakör. Mondjuk lehet hogy segít a helyzeten, hogy nem "megélhetési" pedagógus vagyok , hanem érdekel a gyermek, így szakirodalmat is olvasok. Emellett mivel dolgozom, a munkahelyemen is téma a kollégák közt maga a gyermek.
Tudod, ezt a szakmát nem csak a kötelező könyvekből kell elsajátítani ... Könnyű elvégezni a főiskolát,(köztudott hogy a legtöbben azért járnak pedagógiai szakokra hogy legyen egy diplomám aztán kész) de elismert, felelősségteljes pedagógusnak lenni már egészen más...
Gondolom a tanarod latja, hogy valami nagyon nincs rendben a viselkedeseddel. Ezert akar szoli a gyamugynek, de ez nem baj! Amugy nem hiszem, hogy szolni fog. De hidd el, hogy o segiteni akar csak neked. A tanarod, o is felelos erted! Jot akar neked, o nem az ellenseged, akarmennyire te ugy gondolod, hogy az.
Es te azt pontosan tudod, hogy hogyan elsz, miben elsz, milyenek az otthoni csaladi korulmenyeid. Eddig milyen volt a gyerekkorod. Viselkedesi zavarod van, de ez nem normalis dolog, ez csak azoknal jelentkezik, akinel valamilyen zur van otthon. Ugyhogy fogadj el mindenfele segitseget! Remelem, hogy minden jol alakul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!