Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lesz most? Részletek lent.

Mi lesz most? Részletek lent.

Figyelt kérdés

Ma délelőtt a suliban elvette a tanár az ellenőrzőmet mert nem akartam visszatolni a széket és aztán visszaerőszakolt a terembe úgy h úgy húzta a kapucnimat h majdnem megfulladtam. Visszamentem és a lábammal betoltam. Amm és aztán meg elkérte az ellenőrzőmet. Megkérdeztem miért. Azt mondta:

"Mert rugdosod a széket.."

vagy vmiilyesmit mondott... már nemtom pontosan....

én megijdetem h szaktanárit ad és azt mondtam h öngyilkos leszek(mostanában sokat gondolok rá meg vágom néha az eremet + pszichológushoz járiok ma 4x megyek állítólag pszichiátriára kell feküdnöm is) erre azt mondta h mostmár felhívja a gyámügyet! sztetek mi lesz?? és h mondja el anyáéknak ezt a mai témát?

2010. márc. 11. 13:46
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
100%

14.29. Elég sok kötelességről tanultam. Jelen eset ált.pedagógia/gyermekvédelem/pervenció témakör. Mondjuk lehet hogy segít a helyzeten, hogy nem "megélhetési" pedagógus vagyok , hanem érdekel a gyermek, így szakirodalmat is olvasok. Emellett mivel dolgozom, a munkahelyemen is téma a kollégák közt maga a gyermek.

Tudod, ezt a szakmát nem csak a kötelező könyvekből kell elsajátítani ... Könnyű elvégezni a főiskolát,(köztudott hogy a legtöbben azért járnak pedagógiai szakokra hogy legyen egy diplomám aztán kész) de elismert, felelősségteljes pedagógusnak lenni már egészen más...

2010. márc. 11. 15:26
 42/44 anonim ***** válasza:
100%
jav.: prevenció*
2010. márc. 11. 15:27
 43/44 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom a tanarod latja, hogy valami nagyon nincs rendben a viselkedeseddel. Ezert akar szoli a gyamugynek, de ez nem baj! Amugy nem hiszem, hogy szolni fog. De hidd el, hogy o segiteni akar csak neked. A tanarod, o is felelos erted! Jot akar neked, o nem az ellenseged, akarmennyire te ugy gondolod, hogy az.

Es te azt pontosan tudod, hogy hogyan elsz, miben elsz, milyenek az otthoni csaladi korulmenyeid. Eddig milyen volt a gyerekkorod. Viselkedesi zavarod van, de ez nem normalis dolog, ez csak azoknal jelentkezik, akinel valamilyen zur van otthon. Ugyhogy fogadj el mindenfele segitseget! Remelem, hogy minden jol alakul.

2010. márc. 11. 15:36
 44/44 anonim ***** válasza:
91%
Nekem tanárnő a szomszédom, és úgy bánik a legkisebb fiú gyerekével mint a kutyával. Komolyan mondom nem szeretem hallgatni. Amikor kilép az ajtón egy büszke Méri szegény, azt sem tudja hova rakja magát. Én olyankor azt gondolom, tudom hogy kivagy. vaze!!!
2010. márc. 11. 15:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!