Szerintetek lesz belőle baj? Részletek lentebb
Figyelt kérdés
A diákigazolványomat elhagytam, de most lesz a következő tanévben új és szerintetek addig megéri újat csináltatni? (buszozást megoldom, meg az ilyeneket). Még attól aggódom hogy kérni fogják majd középsuliban, és hogy elfogadják-e az válaszként hogy elhagytam-e?2011. aug. 5. 06:26
1/2 anonim válasza:
Ha a buszozást megoldod, akkor szerintem felesleges aggódni. Tőlem soha nem kérte el egy iskola sem a régi diákot.
2/2 anonim válasza:
Tőlem sem kérte iskola sosem. Sőt, nekem évekig nem is volt. A diákigazolvány nem kötelező dolog, nem ettől függ a tanulói jogviszony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!