Nagyon ciki újra beadni a jelentkezésemet ebbe az iskolába? Próbáljam meg? Részletek lentebb.
2009. szeptembertől jártam egy ingyenes OKJ-s suliba, de novembertől nem tudtam folytatni egészségügyi okok miatt, egy idő után jött is levél tőlük, hogy megszüntetik a tanulmányomat. De nem is tudtam szólni nekik mi a helyzet, szóval megszüntették a tanulmányaimat. Bár annyira nem is bánom, mert időközben rájöttem, hogy nem azt a szakot kellett volna választanom..
Most ezzel a háttérrel ciki újra beadni a jelentkezésemet ebbe az iskolába csak más szakra? Benne vagyok az adatbázisukban, hogy "kirúgtak"? Vagy őnekik is az a jó, ha minél többen jelentkeznek és nem számít, hogy én az előző évemet ott elrontottam?
Ez az egyedüli ingyenes OKJ-s iskola amiről tudok, pénzem nem nagyon van több tízezreket fizetni sulira, ez az egyetlen lehetőségem és nagyon szeretnék tanulni, amíg mehetek nappalira (22. vagy 23. életévtől tudtommal csak estin lehet tanulni). Ebben az iskolában is jelentkezési illetve beiratkozási sorrendben történik a felvétel.
Valószínűleg felnőttképzésről van szó, így az előttem válaszoló kb. nincs tisztában azzal, hogy milyenek a "tanárok", amikor egy nagyelőadóban száz embert tanítanak, akkor pont arra van idejük, hogy arcokat memorizáljanak...
Amúgy az, hogy abbahagytad, az csak neked rossz, egy félévvel csökkent az ingyenes képzési féléveid száma. Nyugodtan jelentkezhetsz, ilyen esetben ők is szokták ajánlani az újrajelentkezést.
De, az első válaszoló teljesen tisztában van azzal, hogy milyen az okj-s képzés, mert ott tanít, hehe...:) Csak van ahol 100 fős előadások vannak és vannak szemináriumi órák, amik 20 fősek max és én kb. 5 évre visszamenőleg emlékszem arcokra és nevekre... Erről ennyit...
az első válaszoló:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!