Nagyon ciki a rossz jegy?
Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy külföldön járok suliba,két éve tanulok itt,és úgy jöttem ide hogy egy szót nem tudtam a nyelvükön.(csak én vagyok külföldi a suliban)
Sajnos az év elei felmérőim nem fognak jóra sikerülni mert
amikor megírtam őket, akkor semmit nem tudtam.
Az az igazság, hogy most már elég jól megtanultam a nyelvet,de mivel ez a tavalyi anyagból van,és akkor még nem nagyon értettem semmit.
Nagyon sokat görcsölök a jegyeim miatt, mert rosszul érzem magam ha arra gondolok, hogy mindenből egy egyessel indítok.
Ez nekem annyira ciki és kellemetlen.Én minden erőmből próbálok olyan szinten teljesíteni mint a többiek,de nem megy.
És így eléggé kilógok a sorból.
Ez nagyon ”ciki”?
Két év után már illene szinte tökéletesen beszélnem a nyelvet?
13/L
2011. szept. 27. 16:59
1/3 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki, sőt pont , hogy dicséretes, hogy egyáltalán zavar a dolog és esetleg megpróbálsz tenni ellene vmit! Úgy is mindenki tudja a sulidban, hogy külföldi vagy, biztos, hogy senki nem gondolja, hogy ez milyen gáz :)
2/3 anonim válasza:
Egyetértek az előttemszólóval, szerintem simán megtudják értenni a helyzetedet, egyáltalán nem ciki.
3/3 anonim válasza:
Amíg itt rinyálsz gyikon, addig tanulhatnál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!