Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyám nem nyír ki, ha egyest...

Anyám nem nyír ki, ha egyest kapok, mert felmondom neki az anyagot, de én rosszul érzem magam a rossz jegy után, hogy 'átvertem'. Mi a teendő?

Figyelt kérdés
2010. okt. 29. 17:07
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Mivel verted át?
2010. okt. 29. 17:12
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
a megoldás. TANULJ
2010. okt. 29. 17:13
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
ha felmdod neki h kapsz egyest?
2010. okt. 29. 17:15
 4/10 anonim ***** válasza:
95%
Miért verted át?Nem jó anyagot mondtál fel neki?
2010. okt. 29. 17:18
 5/10 A kérdező kommentje:
Nem vertem át semmivel, csak mondjuk nem fogalmaztam meg pontosan a definíciókat, vagy kimegy a fejemből :$
2010. okt. 29. 17:19
 6/10 anonim ***** válasza:
88%
Akkor meg nem magolni kell hanem tanulni. Ez a teendő hogy leülsz és rendesen megtanulod.
2010. okt. 29. 17:34
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
szerintem anyukád ennyiből is látja h nem sz*rod telibe a tanulást , és a rossz jegyből még simán lehet jó is, csak jelentkezni kell felelni. Ha pedig az zavar hogy tudtad, de felelés/dogaírás közbe nagyon izgultál akkor nyugodj meg , lesz még alkalmad bebizonyítani a tudásod :)
2010. okt. 29. 17:46
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2010. okt. 29. 17:51
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Bizony van olyan, hogy megtanulja valaki, aztán elfelejti. Nem vertél át senkit, csak hát, lehet, hogy ilyen az agyad. Nem szerencsés dolog, de nem tehetsz róla. Esetleg néhány táplálkozási szokás segíthet. Pl: A sok cukor evése elbutítja az embert. Próbáld ki, ha sok édességet eszel, kellemes, nyugodt érzés kerít a hatalmába, de ugyanakkor a lustaság is. Ugyanígy van az aggyal is, ellustúl. A savanykás, vagy méginkább a keserű ízek frissitő, ébresztő hatásúak. A ZÖLD TEA is nagyon jó agy élénkítő (cukor nélkül!) és az almaecet. Evőkanálnyi almaecet, kávéskanálnyi méz, fahéj vagy gyömbér, egy pohár vízzel, nagyon jók az agynak. Ha rendszeresen iszod ezt, javul az emlékezeted. És persze a tanulási módszer sem mindegy. Jó, ha történelmi könyvet, filmet nézel egy egy korszakról, vagy olvasol valami regényt a költőről, szóval amiről tanulni kell, az legyen érzelmileg is közel hozzád, akkor köünnyebben megy.
2010. okt. 29. 23:26
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó ezek számomra is hasznos tippek voltak :)Köszi. Én rengetek cukros dolgot eszem és ehez társul még a diszlexiám is és hát néha több óra tanulás után semmi nem jut az eszembe , még úgy sem hogy előttem tárva nyitva a füzet. Akkor mától 0 cukor, és beszedem a maradék omega 3-at is, ha ezek tényleg "okosítanak" nagyon boldog leszek ám :D
2010. okt. 29. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!