A 2-es (matekból) és a 3-as (töriből) félévkor rossz jegy?
én nekem is az lesz, de én tényleg semmit nem tanultam a félévben :), évvégén jobb lesz...
16f
sztem te is tudod, hogy rossz jegy...
az a kérdés h mit akarsz kezdeni magaddal az életben, ha szaksuliba mész vagy ott tanulsz, akkor nem az lesz a fontos h hányas vagy ezekből
meg különben is ha úgy érzed, hogy többre lennél képes, akkor rossz jegy, ha nem, akkor ez van
Én eggyikkel se lennék megelégedve. Vagyis a kettessel biztos nem. A hármassal inkább, de mivel töriről van szó, azzal se.
De szerintem én is csak kettes leszek matekból. =/
Matek 2-es gáz, igen!
Írd össze, hogy mit nem értesz matekból, aztán szerezzél egy matektanárt, aki elmond mindent 1-2 óra alatt, amit nem tudsz már féléve. Én ezt csináltam. Hatott :)
A matekot csak meg kell érteni, az a baj hogy a tanárok úgy tanítanak hogy senki ne értsen belőle semmit, nem tudom, hogy ezt direkt csinálják, vagy csak nem tudnak tanítani, de az biztos, hogy sosem értettem mit dumál egyik-másik az órán :)
Ellenben ha egy tanár csak veled foglalkozik, hát pénzbe kerül, de nem kell elhívni sokszor, a fontosabb dolgokat kérded meg tőle, akkor úgy tök hamar rájösz mindenre, megérted, és onnantól kezdve tudni fogod megoldani a feladatokat. Ennyi az egész. És lehet, hogy 4-es matekos leszel.
A töri az mástészta, ahhoz tanulni is kell, azzal sok idő elmegy, úgyhogy abból szerintem jó a 3-mas :)
Hát vannak rendes tanárok, meg vannak bunkók :)
Én egyik suliban 2-es, a másikban 4-es voltam töriből, pedig nem változtam meg közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!