A 4-es rossz jegy? A szüleim mindig leszidnak, ha 4-est kapok.
10-edikes vagyok, lány. egy elég erős gimnáziumba járok,sokat kell tanulni.
általánosban végig kitünő voltam, nem volt nehéz, alig kellet tanulnom, simán kaptam az 5-ösöket.
de ez a gimi már elég nehéz.nagyon sokat kell tanulni, és hát tanulok is.
de nem mindig sikerül 5-öst kapnom, kapok 4-eseket is.
ilyenkor mindig leszidnak a szüleim, hogy mért nem tanulok. pedig tanulok..ha nemtanultam volna nemkaptam volna 4-est
és ha 4-est kapok, alig merem elmondani..
nemtudom, de szerintem a 4-es az jó jegy. benne is van a nevében. 4-es: jó, az 5-ös: kiváló
egyfolytában az öcsémhez hasonlitanak, hogy neki csak 5öse van, és mindenféle versenyeket megnyer.
és anyukám azt mondja ,hogy ő végig kitünő tanuló volt gimnáziumban, és ő volt a legjobb az évfolyamában.
jó, én elhiszem, de nemtehetek róla,hogy én nemvagyok ekkora zseni.
vannak olyanok akik örülnek ha 2-est kapnak, én meg "halálfélelembe" megyek haza, ha 4-est kapok.
amúgy 3-asom szerencsére nincs, nem is tudnám elképzelni, mi lenne ha kapnék egyet:(
nagyon rossz, hogy egyfolytában az iskola miatt stresszelek, hogy jajj holnap dogát irunk, meg felelünk...
15/L
Annyira tudok haragudni az ilyen szülőkre... Nekem bőven elég lesz, ha a gyerekem hármas jegyeket hoz, ha mellette élvezi az életét, a szó nemes értelmében. Így csak tönkre tesznek téged. Fontos a véleményük, de ne félj attól, ha esetleg hármast kapsz. Ez a te életed..ne engedd, hogy emiatt rettegésben tartsanak. Feltételezem már az is megvan, hogy melyik egyetemre mész majd. Szegénykém:(((
Csak erőt és kitartást kívánok...ilyen szülőkkel hiába ülsz le beszélni.. Gázok na.
Ugyanmár.
Ha ötösökhöz voltak szokva, akkor nekik a négyes rossz jegy.
Ha tudsz jobbat, akkor igenis rossz.
Én is ebben a cipőben járok... Csak már nem mondom el a jegyeket.
Mondjuk így félévkor szívni fogok, de legalább csak egyszer.
L/14
pont ez van velem is... én 16 vagyok...
am elég ha 5ös vagy matekból,magyarból,1 nyelvből + egy választott tantárgyból ( ez lehet akármi akár tesi vagy rajz is) mert a pontokba csak ezek számítanak + az érettségi + a plusz pontok... meg azt a tantárgyad tanuld még amiből érettségizni akarsz oszt annyi, a többi meg szrd le... ezt mutasd meg anyukádnak : [link]
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!