Igen tudom, november lesz, de karácsonyi ajándék ötlet? (lejebb részletek)
Édesanyámnak: Egy könyvet gondoltam antikvárból használtan de olcsóbban megszerzem (3500 helyett 2700 ért)
Édesapám: Neki nem tudom mit vegyek. Ötlet? 53 éves svéd. Egész nap dolgozik sokat utazik.
Bátyámnak: Most lett lakása, vmi dísz vagy nem tudom ide is vmi ötlet?
Nagypapám: 72 éves egész nap a ház körül szorgoskodik. Ide is kéne valamien ötlet?
Havi 10-15 ezret kapok készpénzbe. Ebből 5-öt tudok kb félre tenni. Az decemberig 15 szóval abból kéne kihozni valamit úgy h a bnöimnek is maradjon vmennyi. Szóv. 10ből 5 embernek (a nagyimat nem irtam le). az 2 ezer fejenként. Anyumnak apumnak és talán bátyámnak veszek vmi nagyobbat. Nagypapimnak valami egyszerű és Nagyimnak is elég. Lehet h festek nekik vmit mien?
Anyudnak: szerintem ez pont jó ötlet amit leírtál, de ha gondolod vegyél mellé valami olcsó kis csecse becsét pl. fülbevaló,nyaklánc,karkötő(természetesen olyan színüt amilyet ő szeret)
Apudnak: szerintem nem kell neki olyan extra dolog, az én apum 49 és én vettem neki ilyen gömböt amibe ilyen hó esik meg egy sör nyitót :D
Nagypapidnak: hát ha sokat szorgoskodik akkor érdemes neki valami hasznos dolgot venni pl. seprű, lapát vagy ha van állata pl. kutya akkor kutyatáp vagy valami játék amugy a festés vagy rajzolás sem rossz ötlet :)
Nagymamidnak: valami kis virágot vagy valami ilyesmit.
Elsö vagyok
a bátyádat kihagytam
szerintem neki vegyél a kedvenc eggyütteséröl vagy színészéröl valami kis dolgot pl. póló,könyv stb.
Nagyon köszönöm az ötleteket. Hm a naptár jó ötlet apumnak! A többi is jó :D
13:35 Itt nem az íróval hanem az olvasóval van a gond ez esetbe :D
15:35ös vagyok...
Elolvastad te egyáltalán a fogalmazásod? POCSÉK!
De te miért figyeled, hogy hogyan ír?
Ez nem nyelvtan verseny...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!