Ma délelőtt a suliban elvette a tanár az ellenőrzőmet mert nem akartam visszatolni a széket és aztán visszaerőszakolt a terembe úgy h úgy húzta a kapucnimat h majdnem megfulladtam. Visszamentem és a lábammal betoltam. Amm és aztán meg elkérte az ellenőrzőmet. Megkérdeztem miért. Azt mondta:
"Mert rugdosod a széket.."
vagy vmiilyesmit mondott... már nemtom pontosan....
én megijdetem h szaktanárit ad és azt mondtam h öngyilkos leszek(mostanában sokat gondolok rá meg vágom néha az eremet + pszichológushoz járiok ma 4x megyek állítólag pszichiátriára kell feküdnöm is) erre azt mondta h mostmár felhívja a gyámügyet! sztetek mi lesz?? és h mondja el anyáéknak ezt a mai témát?
Nem tudlak megérteni. Nem szabad fenyegetni, zsarolni senkit azzal hogy "öngyilkos leszek"
Dühödbe, félelmedbe bármi mást is mondhattál volna :S
2010. márc. 11. 13:58
12/44 A kérdező kommentje:
Igen tudom....de akkor is...hogy magyarázzam el?
2010. márc. 11. 13:59
13/44 anonim válasza:
a gyámügy a kiskorú gyerekekkel foglalkozik.
Nem vesznek el csak akkor ha úgy ítélik meg anyádék mellett romlik az egészségi állapotod(öngyilkossági szndék, vagdosád....stb)
2010. márc. 11. 13:59
14/44 anonim válasza:
Anyádéknak elmondod az igazat.Azt hogy hogy történt
ennyi
2010. márc. 11. 14:00
15/44 anonim válasza:
EMO-s vagy? Mi ez a depi leszek, aztán öngyi divat a tiniknél. JUST DO IT.
2010. márc. 11. 14:01
16/44 anonim válasza:
Anyukád simán kiakad, mert a gyámügy megy és hetekig vizsgálódni fog. Tökre kiszúrtál magaddal. Széket kézzel kell helyére tenni, az öngyilkosság meg nem vicc. Nos, készülj fel, hogy napokon belül kopogtatnak szüleid ajtaján, sőt, talán már a mai nap, vagy a héten, mert nem kezelik lazán ezt.
2010. márc. 11. 14:04
17/44 anonim válasza:
így van, ahogy írták. máskor gondolkozol, mielőtt azzal fenyegetőzöl, hogy öngyilkos leszel.
2010. márc. 11. 14:05
18/44 anonim válasza:
hát ha Te nem mondod el akkor is szerintem pár napon belül felkeresi a gyámügy a szüleid... tényleg komolyan kell venniük az ilyet...
2010. márc. 11. 14:06
19/44 anonim válasza:
Sz*rd le, nem kell vele foglalkozni, ha szaktanárit ad az még nem a világ vége.. nekem is volt minden évben vagy 8 db. A szüleid (ha értelmesek) meg nem fognak foglalkozni, egy olyan beírással, amit azért kaptál, mert a lábaddal toltad be a széket..megmondod nekik, hogy a kezed éppen tele volt, és egyébként is egy emberi lábat erre is lehet használni. Az öngyilkos dumát felejtsd el, az emot meg majd kinövöd. Szép napot!
2010. márc. 11. 14:12
20/44 anonim válasza:
Utolsó hozzászoló:
Már megtörtént az eset, már elhangzott az öngyilkos leszek, ha............
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!