Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a párod (férjed) legidegesí...

Mi a párod (férjed) legidegesítőbb szokása? Olyanra gondolok amit néha azért megmosolyogtok.

Figyelt kérdés

Olyan dolgokra gondolok, mint pl lassú, ráérős...

Az én párom pl. minden helyzetben mindig mindent meg tud magyarázni...olyan szituáció nincs, hogy ne tudna valamit rá mondani, hogy épp az miért is történt...emellett természetesen neki "mindig igaza van" olyan szinten, hogy ha valamiért pl. megsértődök, akkor képes addig magyarázni, míg ő is megsértődik:D tulajdonképpen megbánt és megsértődik:P sokszor nevetjük el a dolgokat, mert természetesen ezeket ő is belátja...de néha annyira idegesítő...

Ami még idegesít a rendmániája...férfi létére, ha elvan csúszva fél centit a szőnyeg, az eredetihez képest akkor már "rendetlenség van" s megáll az élet javítani kell a problémán:)) Sázmtalan ilyen zizis dolog van.

Nálatok mi az a szokása a párodnak ami nem feltétlenül rossz, de néha idegesítő és megmosolyogjátok közösen?

2010. márc. 10. 20:21
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
48%
Ünneprontó volnék... Az utóbbi válaszok teljesen okék, jópár epésebbnek tűnő válasznál kezdtem filózgatni, hogy csak nem a saját idegeskedésébe szerelmes a kedves kis asszonyka? Persze mi közöm hozzá ugye... Felhőtlen kapcsolat? Csak a magunk táplálta, súlyos esőfelhőkkel volt kis problémám itt.
2010. márc. 11. 10:30
 32/41 anonim ***** válasza:

Kedves "Ünneprontó"(azt hiszem ez már ebben a topikban rajtad marad:D)

Ez így korrekt,csak nem volt egyértelmű először,hogy úgy általában írtad a hülyeségekre,vagy volt,ami kiverte Nálad a biztosítékot:)

ja,előtted író voltam:)

2010. márc. 11. 10:56
 33/41 anonim ***** válasza:
Több volt és nagyoltam :) Akinek nem inge, ne legyen gatyája ugye...
2010. márc. 11. 12:43
 34/41 anonim ***** válasza:

:D

Na,de olyan jól sikerült a beszólásod,hogy már senki nem mer írni:)

Hát min fogok én kuncogni ma délután?:)

Mégmég,vicces idegesítő dolgokat:)jó volt a kérdés:D

2010. márc. 11. 14:08
 35/41 anonim ***** válasza:

14:08

Az irónia nem sokat ér önirónia nélkül. Nyitottam egy másik kérdést, hátha...Bár látom, kevéssé épeszűek is odataláltak gyorsan.

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

2010. márc. 11. 18:54
 36/41 A kérdező kommentje:

jajj köszi ismét a válaszokat

o9:43

nagyon nagy:D

bár még tényleg írhattatok volna, kuncogjunk:D

nálunk önirónia is van bőven, szóval most fogom magam és elolvasom azt a kérdést:D

2010. márc. 11. 19:55
 37/41 anonim ***** válasza:

jaj Istenem, ez fantasztikus volt, 5 perc felhotlen kacagas...:)

koszi lanyok.

Na de akkor mar en is leirnam. Az en paromnak szelektiv hallasa van. Ha epp vmi nem kedvere valo, egyszeruen nem hallja meg..konkret pelda: epp a kanapen fekudt, tvt nezett, lehetett latni borzaszto jol erzi magat. Na most en egy fotelban ultem, es epp gyomorfajastol szenvedtem (minden mozdulat fajt) ugyhogy megkertem, hogy adja mar nekem oda a zsebkendot, ami hozza volt kozelebb. Persze o suketet jatszott, emrt nem volt kedve megmozdulni...2 sikertelen ismetles utan, felalltam es duhomben elkezdtem utni egy parnaval...az egeszbol egy nagy birkozas, nevetes lett, es a gyomorfajasom is elmult:)

2010. márc. 13. 10:41
 38/41 anonim ***** válasza:
rém poénos voltál te hipochonder..
2010. márc. 13. 15:11
 39/41 anonim ***** válasza:
koszonom a bokot draga
2010. márc. 13. 16:07
 40/41 anonim válasza:
15:11 es, nem az a kerdes, hogy ki tud a legpoenosabb sztorival eloallni. Hanem hogy mi a legidegesitobb szokas. Miert baj, az, hogy valaki, elmeselt egy konkret sztorit? ha nem tetszik ne olvasd...
2010. márc. 13. 16:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!