Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a párod (férjed) legidegesí...

Mi a párod (férjed) legidegesítőbb szokása? Olyanra gondolok amit néha azért megmosolyogtok.

Figyelt kérdés

Olyan dolgokra gondolok, mint pl lassú, ráérős...

Az én párom pl. minden helyzetben mindig mindent meg tud magyarázni...olyan szituáció nincs, hogy ne tudna valamit rá mondani, hogy épp az miért is történt...emellett természetesen neki "mindig igaza van" olyan szinten, hogy ha valamiért pl. megsértődök, akkor képes addig magyarázni, míg ő is megsértődik:D tulajdonképpen megbánt és megsértődik:P sokszor nevetjük el a dolgokat, mert természetesen ezeket ő is belátja...de néha annyira idegesítő...

Ami még idegesít a rendmániája...férfi létére, ha elvan csúszva fél centit a szőnyeg, az eredetihez képest akkor már "rendetlenség van" s megáll az élet javítani kell a problémán:)) Sázmtalan ilyen zizis dolog van.

Nálatok mi az a szokása a párodnak ami nem feltétlenül rossz, de néha idegesítő és megmosolyogjátok közösen?

2010. márc. 10. 20:21
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
90%
Sokat okoskodik és ez idegesítő ,mindig azt hiszi, hogy ő az okosabb.De utána belátja ,hogy barom volt.:)
2010. márc. 10. 20:24
 2/41 anonim ***** válasza:
90%
azt hiszem minden pasi okoskodó ez benne van a vérükben.az én férjem legidegesítőbb szokása,hogy minden le.......mindent oldjak meg én.ma már csak röhögök rajta már amikor nem kapok idegrohamot.
2010. márc. 10. 20:28
 3/41 anonim ***** válasza:
81%

Hát az én párom emelget,megszorít,csikiz...élvezi,nem tudom miért de ha neki jó:)Idegesítőnek idegesítő,furán néz rám a családom mikor kapok egy emelést,de én csak mosolygom.

21 l

2010. márc. 10. 20:30
 4/41 anonim ***** válasza:
100%

mindig áradozik magáról, és várja a dícséretet mindenért, mint egy kisgyerek...ha két szalmaszálat keresztbetesz, meg kell simogatni a buksiját, h ügyes vagy, kisfiam, mert különben megsértődik, h miért nem veszem észre, hogy ő csinált valamit... persze neki teljesen természetes, hogy én mindig mindent megteszek kettőnkért, sosem kapok érte egy elismerő szót sem...

a másik, hogy amint leteszi a fejét, elalszik....bárhol,bármikor, aztán tagadja, mikor felébresztem és azt mondja, h csak pislogott....és neki áll feljebb, hogy én miért bántom azért, mert lehunyta a szemét pár másodpercre (fél-1 óra alvás után)

5/41 anonim ***** válasza:
81%
Enyém is picit rendmániás, de ez engem nem zavar, szerencsére nem annyira túlzó. Bár én az ellentéte vagyok,szóval nem tudom majd hogy fogunk kijönni, ha összeköltözünk... Az én kedvesem legidegesítőbb szokása a befolyásolhatóság. De akkor már leírom, hogy mi az enyém: a döntésképtelenség:)
 6/41 A kérdező kommentje:

:D

Köszi a válaszokat

az összeköltözésünkre én is kíváncsi leszek, habár már próbalkozunk, igaz kényszermegoldás mivel most távkapcsolat sajnos:(

2010. márc. 10. 20:35
 7/41 anonim ***** válasza:
83%
Amit az elottem szolok leirtak,mind-mind meg van a férjemben,akkor ez talan nekem mar eléggé idegesito lehet,de megedzodtem,és mar én is csak nevetek rajta,amugy jo férj!
 8/41 anonim ***** válasza:
52%
a mosdoba vizel....:/
 9/41 A kérdező kommentje:
:D
2010. márc. 10. 20:36
 10/41 A kérdező kommentje:
naneeeeeeeeeeeeeee...a mosdóba?:-O
2010. márc. 10. 20:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!