Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a párod (férjed) legidegesí...

Mi a párod (férjed) legidegesítőbb szokása? Olyanra gondolok amit néha azért megmosolyogtok.

Figyelt kérdés

Olyan dolgokra gondolok, mint pl lassú, ráérős...

Az én párom pl. minden helyzetben mindig mindent meg tud magyarázni...olyan szituáció nincs, hogy ne tudna valamit rá mondani, hogy épp az miért is történt...emellett természetesen neki "mindig igaza van" olyan szinten, hogy ha valamiért pl. megsértődök, akkor képes addig magyarázni, míg ő is megsértődik:D tulajdonképpen megbánt és megsértődik:P sokszor nevetjük el a dolgokat, mert természetesen ezeket ő is belátja...de néha annyira idegesítő...

Ami még idegesít a rendmániája...férfi létére, ha elvan csúszva fél centit a szőnyeg, az eredetihez képest akkor már "rendetlenség van" s megáll az élet javítani kell a problémán:)) Sázmtalan ilyen zizis dolog van.

Nálatok mi az a szokása a párodnak ami nem feltétlenül rossz, de néha idegesítő és megmosolyogjátok közösen?

2010. márc. 10. 20:21
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
100%

Okos nagyooon! Reggel addig szobroz a wc-n, ameddig ki nem olvas minden betűt a napilapból. Attól meg külön félek, ha egy rakás akciós katalógust is kapunk:D persze ott hagyja az újságokat maga után.

na meg, mikor nagyon magyaráz valamit, kicsit felpörgeti magát és elkezd idiótán bólogatni közben. azt szoktam is utánozni:D:D:D j aé smég egy. Minden este meg kell vakarni a hátát:D

2010. márc. 10. 21:23
 22/41 anonim ***** válasza:
100%

csajok, jókat heherésztem... XD

mi 11 éve vagyunk együtt (8 éve lakunk együtt).

eleinte ő is rendmániás volt, persze csak annyira, hogy szóljon a dolgokért de ő nem nyúlt volna hozzá pl: megevett egy csokit, otthagyta a papírját, másnap körülnézett + meglátta és kifejtette hogy micsoda rendetlenség van itthon: szanaszét hever a szemét... hamar ráébresztettem ,hogy ez nem így műxik ám (anyukája kissé elkényeztette).

ő is koki a szerelős-dolgokhoz, többnyire dühös csapkodás+káromkodás a vége, ha meg kell(ene) bütykölni valamit. általában inkább hívok szerelőt, minthogy őt hallgassam (meg utána az egész napos morgolódását)

mindennek a negatívumát veszi először észre. ha bármi kedvezőtlenül alakul, nem a probléma megoldásán kezd járni az agya, hanem nekiáll sopánkodni, de valami elképesztő triviálisan, mintha minden direkt az ő bosszantására/szívatásra történne.

mindig kijavítgat, de a legnüansznyibb dolgokban, aminek semmi köze a lényeghez és ezzel jól megtöri a beszéd fonalát, ráadásul aláássa a "tekintélyemet" mások előtt: pl unokatesóm kikérdez hogy hogy-s-mint volt a szülés 8egy hetes a fiam). elkezdem mesélni, hogy:

- hajnalban kezdődtek a komolyabb fájások...

erre ő közbevág: - nem hajnalban, hanem kettőkor!

- miért, a kettő az nem hajnal?

- nem, az még éjjel.

én visszafordulok a jóváhagyólag somolygó hallgatósághoz és folytatom: - tehát KETTŐKOR jöttek a 8 perces fájások, kicsit kivártunk otthon, megfürödtem (itt moromog hogy még nekiálltam hajat mosni, szerinte mekkora hülyeség...), összekészültünk, satöbbi, aztán irány a kórház. Kb nyolc órára értünk be...

ismét közbeszól:- 7.50re!

- na szal KB nyolckor, és azonnal mehettem is a szülőszobára, mert már 4 ujjnyi voltam...

- BŐ 4 ujjnyi...

...

nem írom el az egész szülés-sztorimat, de a lényeget sztem vágjátok.

2010. márc. 10. 21:23
 23/41 anonim ***** válasza:
100%

Az én férjem duzzogni szokott, mint egy ovis:)Nem ám nagy dolgokon, mert azokat megbeszéljük. Apróságokon. Pl. megint neki kell wc papírt cserélnie. Ettől aztán berág, de nem mondja meg, mi a baja. Világvége pofival járkál, a szemében határtalan fájdalommal. Ha kérdem "Mi van Kedves"? akkor a válasz. "Semmi"! Közben szinte könnyes a szeme, és teljesen bele tudja hergelni magát. Egy közel 2 méter magas ovis:) Aztán ez elmúlik, és jót nevetünk rajta.

A másik: nagyon bele tud lendülni a szakmai előadásba. Ha óvatlanul kérdezek valamit, amihez ért, akkor elmondja. Hosszan. Jön utánam a konyhába, a fürdőbe, leül a kád szélére és magyaráz. Mivel amúgy geológus, el lehet képzelni, mennyire izgalmas dolgokat mondhat!:D

Imádom!:)

2010. márc. 10. 21:54
 24/41 anonim ***** válasza:
Műszaki dolgok..nagyon türelmes ember,de pl.telefonon,tévén,meg ilyeneken rettenetesen felrántja magát,hogy nem sikerül ízibe beállítani neki.És ez minden alkalommal,ha elsőre azonnal nem jön össze.
2010. márc. 10. 22:54
 25/41 anonim ***** válasza:
100%
Tök jó sztorikat írtok! :DDDDD
2010. márc. 10. 23:02
 26/41 anonim ***** válasza:
0%
Hadd legyek már ünneprontó: ti most mi az anyátokér' házasodtatok meg?
2010. márc. 11. 02:35
 27/41 anonim ***** válasza:
100%

Kedves ünneprontó!

Azért házasodtunk meg, mert szeretjük a párunkat. A leírtak igazából kedves kis történetek. A párunk nem hibátlan, ahogy mások, ahogy mi magunk sem. Ők is írhatnának rólunk ilyen kis sztorikat bátran, van bőven:D A leírtak ellenére, vagy éppen azért szeretjük a társunkat. Tudod?:)

2010. márc. 11. 07:02
 28/41 A kérdező kommentje:

o2:35

1-nem kötelező választ adni, remélem te egy hibátlan mintaférjet (feleséget) találsz majd, és ilyen apró sztorik nélkül k.va unalmas életetek lesz:)

2010. márc. 11. 07:08
 29/41 A kérdező kommentje:

A többieknek meg köszönöm a válaszokat hát nagyon jó:D

az ilyen sztorikat egyszer könyvbe kéne foglalni:D

2010. márc. 11. 07:08
 30/41 anonim ***** válasza:

Hello!

Ünneprontónak annyi,hogy azt hiszem pont ezen az oldalon olvastam, hogy jegyesoktatáson azt kérte a pap,hogy legalább 6 dolog a párodról ami idegesít/hibának érzel benne. Amíg nem megy ez a 6dolog nem vagy érett a házasságra...Mert nem lilaködösen kell házasodni,hanem,hogy ismered a másik "rossz"oldalát és elfogadod

Én is sztorizok::)

Mi mondjuk ebben kiegészítjük egymást,én általában már a film elején tudom, hogy "ki a gyilkos",és ezt meg is osztom vele nagyon hamar,akkor ő duzzog,hogy most mé' kellett,ha befogom a számat és hallgatok,akkor a film felénél magyarázni kell neki,mert elveszti a fonalat(ja mer minden mással foglalkozik)

Mindig "veszekszünk",igazából ami nekem fekete,az neki fehérnek kell,hogy legyen ésfordítva:)Ezen csak a barátok vannak fennakadva.

Ja és iszonyat süket tud lenni,ha mondok neki valamit,és épp számgépezik vagy ilyesmi...Hiába,férfi,csak egy dologra tud figyelni...Konkrét példa,állok mellette,kérdezem,hogy megtöltsem-e benzinnel az öngyújtóját,semmi válasz, én persze hangos kommentálással,látványos mozdulatokkal,jóó,akkor megtöltöm,semmi válasz..Majd néhány órával később veszem elő az enyémet,és az én drágám legértelmesebb kérdése: "az enyémet nem töltötted fel?" Persze 5percig röhögtem rajta, hogy ilyen nincs...

2010. márc. 11. 09:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!