Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a párod (férjed) legidegesí...

Mi a párod (férjed) legidegesítőbb szokása? Olyanra gondolok amit néha azért megmosolyogtok.

Figyelt kérdés

Olyan dolgokra gondolok, mint pl lassú, ráérős...

Az én párom pl. minden helyzetben mindig mindent meg tud magyarázni...olyan szituáció nincs, hogy ne tudna valamit rá mondani, hogy épp az miért is történt...emellett természetesen neki "mindig igaza van" olyan szinten, hogy ha valamiért pl. megsértődök, akkor képes addig magyarázni, míg ő is megsértődik:D tulajdonképpen megbánt és megsértődik:P sokszor nevetjük el a dolgokat, mert természetesen ezeket ő is belátja...de néha annyira idegesítő...

Ami még idegesít a rendmániája...férfi létére, ha elvan csúszva fél centit a szőnyeg, az eredetihez képest akkor már "rendetlenség van" s megáll az élet javítani kell a problémán:)) Sázmtalan ilyen zizis dolog van.

Nálatok mi az a szokása a párodnak ami nem feltétlenül rossz, de néha idegesítő és megmosolyogjátok közösen?

2010. márc. 10. 20:21
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
92%
Jaj, az elalvás ismerős! Tv-nézés közben elalszik, szuszog, horkol. Nyúlok a távirányítóért, hogy elkapcsoljak, erre ő nem tudom, hogy csinálja, de azonnal felébred és "De én ezt nézem" (persze ezt csukott szemmel mondja...). A kedvencem a "Csak pihentetem a szemem" :D
2010. márc. 10. 20:38
 12/41 anonim ***** válasza:
74%
20:30 vagyok,a mosdóba vizelésről jut eszembe....az én párom mindehol vizel, ahol épp eszébe jut! nem bírja ki hazáig, meg a wcig, képes leállni az utcán egy fa tövébe, meg kinn az udvaron a ház sarkába, és ha épp én ülök a wc-n, akkor nem vár meg hanem a kádba! ez is nagyon idegesítő :D
2010. márc. 10. 20:38
 13/41 anonim ***** válasza:
73%
a rend, és tisztaságmánia! Ha meglát egy pici szöszt a szőnyegen, azonnal takarít - pedig pasi! Engem pedig rumlisnak tart, pedig én csak élek, és nincs mindig költői rend és tisztaság (heti 2 takarítás), néha széthagyom a szobában a poharakat, és nem szeretek beágyazni! Azt hiszem, ha együtt laknénk, ez nem fordulhatna elő
2010. márc. 10. 20:39
 14/41 anonim ***** válasza:
91%

Borzasztoan hulye a muszaki, meg osszerakando dolgokohoz..Megveszunk egy tévét,babakocsit, bàrmit, nekiall, két perc mulva duhong, hogy " ez sz@r minoség, nem lehet megcsinalni", a babakocsit fél ora alatt osszerantottam neki, csak nézett...Multkor ki akarta cserélni az ablaktorlo lapàtot a kocsin, az egészet letorte, mindkettot, el kellett mennie egy szervizbe ujakat rakatni, persze égett, igy azt hazudta én voltam aki letorte..

Baromi sokat eszik, egyszerre fél kilo tésztat kell kifoznom, hogy jollakjon, kulonben vacsora , ebéd utàn kieszi a hutot...Sokszor még egy kilo kaja utàn is kieszi a hutot..

Iszonyat hulye mondon alszik, hàklis vagyok az àgynemure, osszeèvissza gyuri a lepedot maga alatt, reggelre mintha valami kutyaol lenne az o részén az àgy, a pàrnàval a fején alszik, és f.gik àlmàban...De retteneteseket!!!Esténként légfrissitovel térek nyugovora, kulonben meghalnék..

Az én samponjaim, tusfurdoim hasznàlja el, kedvence az intim lemosom, amit a mai napig samponnak hisz..

De ezek ellenére szeretem.. :)

2010. márc. 10. 20:47
 15/41 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Egyszeruen nem tud halkan kozlekedni pedig van egy 8 honapos kisfiunk.Az ajtokat becsapja,suttogni nem tud.

Ja,okoskodni meg mindent kimagyarazni azt is tud.

Amit meg utalok h ha itthon van akkor kell mennie a tv-nek a laptop-nak meg a radionak egyszerre.En meg utalom ezt a hangzavart is meg a kisfiunk is meg beszelgetni se lehet igy.

De mindezek mellett en is szeretem es rengeteg jo tulajdonsaga is van.:)

2010. márc. 10. 20:51
 16/41 anonim ***** válasza:
Az én drága férjemtől ne adja a Jó Isten hogy valamit megkérdezzek, mert pici dolgokról is negyedóráig magyaráz,hogy az most miért volt, miért lesz, miért van. Az összes létező variációt felsorolja. Van hogy otthagyom, mert egy mondattal is ellehetne intézni. Legyintek egyet, de szerencsére ő is meg én is csak nevetünk rajta. A másik igényes, tiszta, de ha megyünk valahova nem szeret öltözködni. Ő elmenne halásznadrágos melegítőben, agyonra nyúlt melegítő felsőbe, benti papucsba, mert télen jó idő van, meg ki látja, hogy ő mennyire van felöltözve. Na én erről leszoktattam. Kiteszem a ruháit, ezt és ezt veszed fel és kész. Oké és már veszi is. Na az ordító horkolásától volt már hogy menekültem két helyre is az éjszaka kellős közepén. Komolyan mondom annyira tud horkolni, hogy lebeg a hajam ha felém fordul és úgy horkol. Másként egy nagyon szeretetreméltó ember. Ezeket meg megoldjuk.XD
2010. márc. 10. 20:56
 17/41 anonim ***** válasza:
100%

Jaj,eszembe jutott a legidegesitobb:

imadja a fokhagymat es mindig eszik a vacsorahoz aztan meg azt akarja h csokolozzak fele.Reggelre az egesz haloszoba budos fokhagyma szagu szokott lenni.Egesz nap szelloztetek.

elozo voltam

2010. márc. 10. 20:59
 18/41 A kérdező kommentje:

2o:38 Elaludni azt nálunk én szoktam, majdnem egy filmet sem vagyok képes végig nézni alvás nélkül:D

Egyébként az a mosdóba kádba, ahol érem vizelés elég rémes lehet:))

A lepedővel meg:D hát mi a takaróval "küzdünk"

Aztán a csendesség is még egy dolog, az sem működik:D

Nálunk meg én vagyok a rendelen:D (amúgy meg ahol lakom albérletben ott meg én vagyok a rendszerető, úgyhogy azért annyira nem vagyok szőrnyű)

köszi a válaszokat

2010. márc. 10. 21:00
 19/41 A kérdező kommentje:

2o:56

Ezekkel a magyarázatokkal nekem is állandóan problémám van, sokszor be is sértődik...mindent a teremtéstől kezd...és onnan halad aprólékosan, hogy egy részletet se haggyjon ki:)) szőrnyű

2010. márc. 10. 21:01
 20/41 A kérdező kommentje:
fokhagyma?! Arról nekünk "szerződésünk" van :))
2010. márc. 10. 21:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!