Azokat a anyukákat kérdezném, akiknek a párja kevés időt tud csak a családjára fordítani, hogy bírjátok?
"Tudod te mennyire fárasztó?
1,5 óra?
Èn is itthon vagyok a gyerekemmel, egy másfèl èves egèsz nap jön-megy pakol.
Folyamatosan pakolni kell utána, főzni, mosni, mosogatni, vasalni.
Plusz a gyerkkel foglalkozni, mikor egy sima főzès 2 óra lesz mert a gyerek után mindig menni kell, vagy mert èppen a szeparációs korszakát èli?!
Van olyan fárasztó mint a munka, nekem ezt a fèrjem mondta mikor egy teljes napra itthon hagytam őket."
Ne röhögtess már, persze, hogy fárasztó a férjednek, ha nem vonod be a nevelésébe...
Egy sima főzés 2 óra??? Mitől??? Attól tovább sül a csirkemell a sütőben, hogy a gyereked pakol? :DDD Ne nevetess már kérlek, ez valami szánalmas egy kifogás.
FŐzni (2 naponta 1x, hűha), mosogatni (azta, fél óra, de ha nem tetszik lehet venni gépet), mosnI (??? a mosógép mos, neked csak ki kell teregetned, kb. heti 2x), vasalni (?? szintén heti 1x). Most akkor felsoroltál napi fél-1 óra tennivalót, és te ezt végzed egész nap? Mondd, mégis milyen lassú, béna vagy?
A gyereket meg le kellene kötni, játszani vele, programokra vinni, akkor nem abban lelné örömét, hogy téged akadályoz. Ha nem foglalkozol vele, persze, hogy pakol és hisztizik...
Méghogy a nő elfárad otthon a gyerekkel? hahaha, na ez pont egy mai kérdés, gyes-en lévő anyuka...unatkozik...:D
http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__baratok-baratsagok__7..
Gondolom nincs gyereked mert akkor nem írnád ezeket.
Èn minden nap főzök 2 fogást, nem kèt naponta.
Ès egy panírozás bizony volt, hogy eltartott egy órán át mert mindig abba kellett hagynom.
Ès mindennap mosok-vasalok, a fèrjem szakács ès minden nap kell neki a tiszta vasalt ruha.
Ezt minden dèlelőtt megcsinálom minden egyes nap.
Ezek után lehet a gyerkőccel elmenni sètálni, boltba, játszótèrre stb.
Ja igen, azèrt azt ne hasonlítsuk már össze hogy a gyerek ottvan folyamatosan a nyomodban vagy oviba/bölcsibe van.
Fèlreèrtès ne essèk èn nem panaszkodom, de erre a napi 1,5 óra házimunkától kiakadtam.
Mikor nem volt gyerekünk is napi 1,5 óra volt elvègezni mindent.
Mondjuk a lakásunk ragyog is folyamtosan.
13.-as, de arról nem a normális emberek tehetnek, hogy te napi 2 órát pazarolsz a főzésre, és nem csak macerás, de egyben egészségtelen ételeket is sütsz a saját családodnak.
Egy kalóriabomba, fehér lisztes panírozott étel helyett egy zöldségragu pl. sokkal egyszerűbb, 20 perc alatt megvan - és meglepetés! Egészséges is...
Magánügy, ha ennyire rosszul főzöl és ennyi ideig tart, nem kell általánosítani.
Honnan tudod azt, hogy egy panírozást mivel csinálok? Ha ennyire szupi vagy az egèszsèges ètelek kapcsán, akkor tudhatnád hogy erre is vannak egèszsèges alternatívák :)
Honnan veszed, hogy szarul főzök?
Szerintem sepregess a saját házad táján.
Ha lesz majd gyerked akkor te biztosan ügyes leszel ès minden nap 1-1,5 óra alatt puccba vágod a lakást, kimosol, kivasalsz, felmosol, megfőzöl stb stb.
De tudom az ilyenek mint te okoskodnak a legjobban de majd ha ott tartanak sírnak a legjobban :)
Ja igen, egy napi 14 órát dolgozó fèrfi elè meg ne zöldsègragut tegyünk a nap vègèn.
17: képzelem mennyire egészségesen étkezel, ha szerinted a vitamindús zöldségraguval nem lakik jól az ember. Pedig de... és pont hogy nem csak szénhidrátra van szüksége egy sokat dolgozó embernek, hanem vitaminokra, ásványi anyagokra.
De mindegy, aki hülye, annak hiába magyarázok. Meg akinek gyerek nélkül is 1,5 óra eltakarítania a mocskot. Te jó ég, tudni sem akarom milyen körülmények között éltek...
Te nagyon el vagy tèvedve.
Mondtam egy pèldát amibe olyan görcsösen kapaszkodsz, hogy el sem tudsz tőle vonatkoztatni.
Ebből te levontad a konzekvenciát, hogy nem főzök egèszsègesen?!
Amúgy aki szereti a rendet ès a tisztaságot az eltakarítgat.
1,5 óra főzèsre, porszívózásra, felmosásra, vasalásra kifejezetten kevès idő is.
Tudod az emberek nem azèrt teszik ezeket meg minden nap mert mocsokban èlnek, hanem hogy folyamatosan szèp tiszta maradjon a lakás.
Bár az aki egy hèten 2x takarít ès 1x mos-vasal, annál vannak a problèmák.
"1,5 óra főzèsre, porszívózásra, felmosásra, vasalásra kifejezetten kevès idő is.
Tudod az emberek nem azèrt teszik ezeket meg minden nap mert mocsokban èlnek, hanem hogy folyamatosan szèp tiszta maradjon a lakás.
Bár az aki egy hèten 2x takarít ès 1x mos-vasal, annál vannak a problèmák."
Figyelj, ahol mindent a helyére raksz, nem dobálod szét a dolgokat, főzés után elrakodsz illetve közben, letörlöd a pultot, fürdés után leöblíted a kádat, nem úgy hagyod, ott nem kell napi 1,5 óra. A napi mosás, vasalás, porszívózáshoz nem is értem hogy jön össze elég mocsok?
Egy 8-10 kilós mosógépet hogy lehet heti 2, max. 3-nál többször megtömni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!