Mit gondoltok egy olyan családapáról, aki kimehetne dolgozni külföldre magas fizetésért, de nem megy, a családjára hivatkozva? Szerintetek jó férj/apa, vagy papucs?
Az anyagi helyzetétől függ. Bizonyos szint felett többet ér, hogy együtt van a család, mint a pénz.
De ha már annyira nélkülöznek, és szó szerint nincs meg a napi betevő, akkor menni kell. Nincs mese.
szerintem egy normális ember, aki nem akarja otthagyni a családját a több pénzért.
én sem mennék a helyében, csak ha az éhezés fenyegetné a családot, vagy a végrehajtó jönne. a feleség helyében sem örülnék, ha menne.
egy családnak együtt van a helye, mert különben tönkremegy közöttük a kapcsolat. ez sajnos így van.
Tudod mit gondolok az ilyenről ? Hogy a feleség ilyen esetben egy pénzéhes d*g!!!
Az ilyeneknek általában egy jó kis válást kivánok.
Informatikus, itthon is jól élnek.
Az egész család nem tud kimenni, a férj apukája és a nő anyukája is beteg, nem tudják, mennyit élnek még. Nem akarják itthon hagyni őket így.
Az én férjem nagyon nem akart kimenni, volt rá lehetősége többször is. Nem akarta itt hagyni a családot, engem és a gyerekeket. Én nem küldtem őt, saját maga döntött több év után úgy, hogy megy. Ennek februárban 2 éve lesz, már fél éve együtt vagyunk Németországban. Azt mondta, vagy kimegyünk vagy haza jön, mert nem bírja nélkülünk.
Az informatikusok pedig ha jól tudom, nagyon jó fizetést kapnak külföldön.
Szóval nem papucs...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!