Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek rábízhatom a...

Szerintetek rábízhatom a párom családjára (apósom, sógorom) a fiamat holnap?

Figyelt kérdés
Sógorom kicsit iszik de sajnos nem tudom kire bízni a kicsit.
2013. szept. 29. 21:37
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát,ezt nehogy már nekünk kelljen eldönteni,ennyi infóból..Te ismered őket,nem mi.
2013. szept. 29. 21:40
 2/10 anonim ***** válasza:
Párod szülei a nagyszülők?
2013. szept. 29. 21:41
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Miután nem tudjuk mekkora a gyereked, milyen a párod családja, így nem tudunk válaszolni erre a kérdésre!
2013. szept. 29. 21:41
 4/10 anonim ***** válasza:
34%

és ha iszik is gy kicsit, felneveltek legalább egy gyereket, akivel te most élsz , nem?

és biztos nem végeztek rossz munkát, ha vele vagy, és közös gyerek van...

2013. szept. 29. 21:42
 5/10 A kérdező kommentje:
Anyósom egy hónapja halt meg, amúgy nem a párom a kicsi apja. Már írtam, hogy a sógorom iszik apósom pedig 63 éves.
2013. szept. 29. 21:44
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
De mekkora a gyerek?
2013. szept. 29. 21:45
 7/10 anonim ***** válasza:
20%

Nekem minél többet iszik az apukám annál jobban vezet mert nem akar ittasan balesetet szenvedni (amúgy józanul sem).

A szomszédom józanul is a falnak vezeti a kocsit.

Ez alapján nem lehet eldönteni, mindenkiből mást hoz ki az alkohol és ezt még több információ esetén sem tudjuk mi megmondani, te ismered őket közülünk a legjobban, így csak te dönthetsz.

2013. szept. 29. 21:45
 8/10 A kérdező kommentje:
Két éves lesz.
2013. szept. 29. 21:49
 9/10 anonim ***** válasza:

Mennyi időre bíznád rájuk a fiad? Pár órára, vagy egy egész napra reggeltől-estig? Mit jelent az, hogy a sógorod egy kicsit iszik? Napi 1-2 sör adagja megvan, vagy reggel 10-re mata részeg?

Ha egyébként normális felnőtt emberek, és a sógorod esetleg az anyja halála miatt iszogat hébe-hóba egymagában (ami egyébként nem jó), akkor talán van annyi eszük és felelősségtudatuk, hogy míg a gyerek náluk van, addig figyelnek rá, vele foglalkoznak, és a saját dolgaikkal utána foglalkoznak, vagy esetleg addig is félreteszi/félreteszik az addigi szokásos napi rutinjukat. (Pl. ivás a sógorodnál). De te ismered őket, te tudod, hogy mennyire lehet bennük megbízni.

2013. szept. 30. 08:20
 10/10 anonim ***** válasza:

Én olyanra bízom a gyerekem akiben feltétel nélkül megbízom.

Ha már kérdéses akkor inkább nem bíznám rá.

2013. szept. 30. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!