A párom családja nagyon összetartó. Sajnos az én szüleim meghaltak én senkire sem számíthatok. Gyerekkorom óta erős szemüveget kell hordjak ez is bánt. Apósomék mindig bizniszelnek valamivel ezért van pénzük, én hiába dolgozom mégsincs semmim. Ráadásul apósoméknak több dédunokájuk is van nekem viszont még gyerekem sincs. Ezt nekem nehéz elviselnem pláne úgy, hogy velük lakom.
A párod családja neked is a családod. Már ha az apóst tényleg apósnak érted.
2014. dec. 28. 20:49
2/17 anonim válasza:
próbálj meg beletartozni a családba, és probléma megoldva. Párom hasonló helyzetben került bele a mi családunkba, bár neki él még az édesanyja, csak magasról tesz rá, a kiállhatatlan bátyja, a mindene. Páromat a szüleim saját gyereküknek tartják, a nagymamám unokájaként szereti. Nem az jut eszébe, hogy milyen szörnyű, hogy az ő családja egy fabatkát sem ér, hanem az, hogy az enyém már a miénk, és mint ilyen, milyen klassz család.
2014. dec. 28. 20:51
3/17 A kérdező kommentje:
Ennek a családnak minden sikerül nekem meg semmi. 25 évesen még gyerekem sincs pedig minden vágyam három gyerek és egy ház.
2014. dec. 28. 20:57
4/17 anonim válasza:
fejezd be a zonsajnalatot 25 eves vagy elotted az elet.
minden vagyam? tegy erte hogy megvalosuljon !!
Onsajnalat lusta emberek mankoja
2014. dec. 28. 20:59
5/17 A kérdező kommentje:
Mindig 25 éves korom előtt akartam szülni így ez a vágyam kilőve. A másik, egy saját ház, de sajnos erre sincs lehetőségem.
Apóséknak persze minden meg van pedig nem dolgoztak.
2014. dec. 28. 21:07
6/17 anonim válasza:
Te a férjednek vagy nem nem férjednek (utálom ezt a páromozást, annyira nem konkrét) van gyereke? Ha neki sincs, akkor mire vagy irigy, együtt kéne csinálnotok. Meg hogy lehet irigy az apósod pénzére? Egész más életszakaszban van, gondolom 25 évesen ő se volt milliomos. Teljesen más dolgokat kell elérned neked mint nekik.
2014. dec. 28. 21:11
7/17 anonim válasza:
De saját házat is a férjeddel együtt kéne venned, építened, ha neked nincs, akkor neki sincs, mennyivel ért el többet ő, mint te? Ne egy 60-70-es emberhez igazítsd az álmaidat, a férjeddel kell ezeket elérned, nem egyedül.
2014. dec. 28. 21:13
8/17 A kérdező kommentje:
Sajnos saját házra nincs pénzünk. A másik ami bánt, hogy a sógornòm lányai velem egyidősek és már gyerekeik is vannak.
Sokszor úgy érzem jobb lenne, ha meghalnék.
2014. dec. 28. 21:22
9/17 anonim válasza:
na fejezd be Ne sajnald ennyire mar magad.
Van aki 40 evesen suzli az elsot ha egyetalan lehet neki.
Vagy es valosag ket dolog
2014. dec. 28. 21:36
10/17 anonim válasza:
De ezeket a férjeddel kell megbeszélned, ő elvileg ugyanott tart, ahol te, és ha őt nem zavarja, akkor téged miért? Inkább őt zavarhatná, hogy a tesói előrébb járnak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!